היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חדש ובריא יותר במדף הנקניקיות חברת "מעדני יחיעם" משיקה סדרת נקניקיות עוף ללא חומרים משמרים כלל…

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם", בבעלות קיבוץ יחיעם, משיקה סדרת נקניקיות חדשה ללא חומרים משמרים כלל.
הסדרה החדשה מצטרפת לסדרת מוצרי יחיעם המיוצרים מ- 100% חומרים טבעיים
והנה חלק מחזון החברה להביא לצרכן מוצרים המותאמים לתזונה בריאה יותר
וצמצום רשימת הרכיבים במזון.

בשלב הראשון יושקו שני מוצרים חדשים:

נקניקיות עוף ונקניקיות חריפות, שתיהן מכילות  12% חלבון.

זוהי הפעם הראשונה שמשווקות בישראל
נקניקיות ללא חומרים משמרים כלל והן היחידות מסוגן בארץ, לאחר פיתוח ארוך
ומורכב, שכלל השקעות משמעותיות בציוד ייעודי ובידע טכנולוגי, ומחסומים
רגולטוריים, הצליחה החברה לייצר נקניקיות איכותיות, עסיסיות וטעימות, ללא
גלוטן, ללא סוכרים, ללא תוספת מונוסודיום גלוטמאט וכאמור, ללא חומרים
משמרים כלל. הסדרה החדשה עברה מבחני טעם בקרב הורים וילדים והתוצאות
מצוינות,  אין כל פגיעה בטעמן של הנקניקיות החדשות ביחס לנקניקיות הרגילות
המשווקות כיום.

ואכן לאחר שטעמתי את הנקניקיות אני יכולה להגיד שמדובר במוצר איכותי וטעים,

לארוחת צהריים בן זוגי הכין את הנקניקיות
החריפות ללא חומרים משמרים של יחיעם עם בצל פטריות ועגבניות בשילוב פסטה,
יצא מושלם, מאוד טעים, משביע ומיוחד, הנקניקיות השתלבו מצויין בארוחה
ומחסום החומרים המשמרים ירד לי מהראש בזכות הפיתוח הכל כך מיוחד הזה של
יחיעם שבהחלט מהווה רוגע למשפחות שיכולות לקנות נקניקיות ללא רגשות אשם,
והטעם שלהן מושלם.

מצרפת לכם את המתכון לנקניקיות חריפות עם פסטה,

מצרכים:

חצי חבילת נקניקיות חריפות חתוכות  יחיעם ללא חומרים משמרים

בצל קצוץ

3 שיני שום קצוצים

2 כפות שמן זית

חבילת פטריות

2 עגבניות מגורדות

פטרוזיליה

חצי חבילה פסטה מבושלת

חצי כפית פפריקה

מלח, פלפל

הוראות הכנה:

לטגן בצל עד השחמה, להוסיף פטריות ושום
קצוץ, ולהקפיץ, להוסיף את הנקניקיות, את הפפריקה, מלח ופלפל לפי הטעם,
ולהמשיך להקפיץ עלך המחבת עד להשחמה, להוסיף את הפסטה המבושלת,

ו-2 עגבניות מגורדות, ופטרוזילה, להגיש חם ולהנות.

תמיר דגן  מנהל השווק של "מעדני יחיעם:
"בעקבות ההתפתחויות שחלו בשוק והתחזקות מגמת הבריאות בארץ ובעולם, השקנו
סדרת נקניקיות חדשות המיוצרות ללא תוספת חומרים משמרים כלל, באמצעות פיתוח
מיוחד הבלעדי ליחיעם".

כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 13.90 לאריזת 400 גרם.

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ. 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן