היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

'מלח הארץ' משיקה מהדורה מוגבלת של מלחיות עם צילומי טבע מרהיבים של עופות מים..

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

'מלח הארץ' משיקה מהדורה מוגבלת של מלחיות עם צילומי טבע מרהיבים של עופות מים

המהדורה מושקת במסגרת מהלך נרחב להעלאת המודעות והידע של הציבור אודות עופות המים

את תמונות עופות המים שעל המלחיות צילם הצפר וצלם הטבע יוסי אשבול

על כל מלחיה מידע אודות עוף המים המצולם

'מלח הארץ' משיקה מהדורה מוגבלת וייחודית
של מלחיות הנושאות צילומי טבע מרהיבים של עופות מים, השקת המלחיות היא חלק
ממהלך נרחב להעלאת המודעות והידע של הציבור אודות עופות המים, המהלך נעשה
בשיתוף החברה להגנת הטבע.

סדרת מלחיות עופות המים כוללת מלחיות של
מלח ים דק ומלח ים גס, עליהן צילומים טבע יפהפיים של עופות מים. בסדרה
מלחיות עם 7 צילומים שונים, כשעל כל מלחייה מופיע מידע אודות עוף המים
המצולם כמו גם הפניה לחידון עופות המים הגדול שיזמה החברה. ההשתתפות בחידון
נושא פרסים באמצעות כניסה לאתר – http://salt.co.il/birds.

בין עופות המים המצולמים על המלחיות: פלמינגו, תמירון, שחפית גמדית, שלדג גמדי ועוד – כולם חיים בבריכות המלח וחלקם גם מקננים בבריכות. 

כשראיתי את המלחייה היפיפיה של מלח הים
,מאוד התפעלתי מהצילום המרהיב של עופות המים ,וזוהי הזדמנות טובה להחשף
לחיים של עופות המים ולפתח את הידע על עופות המים ועל הסביבה המוגנת שלהם
בבריכות המלח, רעיון ממש נהדר שנותן ערך מוסף, המלחייה מאוד שימושית וניתן
לשים אותה על השיש במטבח ולהשתמש במלח הנהדר והאיכותי של "מלח הארץ", אני
ממש אהבתי את הרעיון ואת הצילומים של עופות המים.

אני קיבלתי להתנסות מלחייה של מלח ים גס
של "מלח הארץ", עם צילום של "שלצדף החוף", עוף מים מיוחד עם מקור דמוי יתד
המשמש לפיצוח צדפות על החוף.

את המלחיות בסדרת עופות המים ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והמרכולים, במחיר זהה למחירן של המלחיות הרגילות.

על מהלך שימור אוכלוסיית עופות המים:

'מלח הארץ' מנהלת בבריכות המלח באילת
ובעתלית פרויקט ממושך המאפשר קיומה של סביבה מוגנת עבור עופות המים.
הפעולות שנוקטת החברה, למען שימור אוכלוסיית עופות המים והגנתה, הצילו את
אוכלוסיית השחפיות הגמדיות שהייתה בסכנת הכחדה ממשית בעיקר בגלל פגעי טבע
ונוכחותם של טורפים באזורי הקינון. האיים המוגנים שנבנו בלב הבריכות
והוגבהו באופן מלאכותי  פתרו את בעיית הצפות קיני השחפיות ובניית גדרות
שמוגנו בכבלי הרתעה מונעת כניסתם של טורפים אל אזורי הקינון. בשיתוף ארגוני
שמירת הטבע ומתנדבים מתקיימת באזור הבריכות פעילות הגנה על הצפרות והטבע
כחלק משגרת העבודה היומיומית. 'מלח הארץ' אף תומכת במחקרים ובמעקב באמצעות
טיבוע והצבת מצלמת תצפית לטובת מעקב  באזורי הקינון.

רויטל בן שחר מנהלת השיווק והחדשנות של 'מלח הארץ':
נפלה בחלקינו הזכות לארח בבריכות המלח מגוון גדול ויוצא דופן של עופות מים
ולהעניק להם סביבה מוגנת ועתירת מזון שמאפשרת להם להתרבות. בחרנו לקדם
מהלך שמשתף  את  הציבור הרחב ומעלה את המודעות  לעופות המים וכדי להזכיר
לכולנו ליהנות מיופיו המרהיב של הטבע ולשמור עליו. במסגרת המהלך פתחנו
לראשונה סיורי צפרות בהדרכת החברה להגנת הטבע אשר יאפשרו לציבור לבקר
בבריכות המלח בעתלית ובאילת לצפות וללמוד על עופות המים".

לטובת המהלך והשקת סדרת המלחיות הייחודית
גייסה החברה את הצפר וצלם הטבע יוסי אשבול אשר במשך שנים עוקב אחר עופות
המים בבריכות המלח באילת ובעתלית ומצלם אותם בתנאי שטח ומסתור מיוחדים
המאפשרים לו לצלם את עופות המים מבלי להפריע להם או להפחידם.

עוד במסגרת המהלך 'מלח הארץ' מאפשרת לראשונה סיורי צפרות לקהל הרחב, בהדרכת החברה להגנת הטבע ובהרשמה מראש באתר החברה להגנת הטבע.

'מלח הארץ' מפיקה מלח בתהליך טבעי
בעזרת אנרגיית השמש והרוח תוך טביעת רגל אקולוגית מינימלית ומממשת את חזון
החברה לתעשייה מקיימת שהינה חלק ממרקם הטבע והחי ובכך שומרת על הסביבה
ומנצלת את עושר המינרלים הטבעיים של מי הים לייצור מלח ישראלי איכותי שנמכר
ברחבי  העולם.

"מלח הארץ" הינה היצרנית המובילה של מלח איכותי למזון בישראל מאז 1922.

"מלח הארץ" הנה חברה שורשית
ומתחדשת, המצמיחה תעשיה מועילה לאדם, לקהילה ולסביבה. "מלח  הארץ" מובילה
את מהלך מיתוג עולם המלח בישראל ומציעה מגוון רחב של מוצרי מלח ים משובח
בטעמים, במרקמים ולשימושים שונים.    

 קרדיט צילום:יוסי אשבול

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן