היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

לכבוד ט"ו באב, חג האהבה, מציעה "תבואות" מתכון נהדר להכנת שוקולד ביתי טבעוני, העשוי מקקאו, שמן קוקוס ומייפל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לכבוד ט"ו באב, חג האהבה, מציעה
חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מתכון להכנה של
שוקולד ביתי טבעוני, העשוי מקקאו, שמן קוקוס ומייפל אורגניים. כמה פשוט ככה
טעים.

מצרכים:

1/2 כוס אבקת קקאו אורגנית של "תבואות"

1/2 כוס שמן קוקוס אורגני בכבישה קרה של "תבואות"

1/2 כפית תמצית וניל איכותית

4 – 5 כפות מייפל אורגני של "תבואות"

אופן ההכנה:

לערבב בקערה את שמן הקוקוס כשהוא במצב
נוזלי – עם אבקת הקקאו והווניל, עד לקבלת בלילה אחידה (כשהשמן בטמפרטורה
מתחת ל-24 מעלות – הוא מתגבש, ואז יש להמיסו. בקיץ הישראלי יש להמיסו (רצוי
ב"באן מארי") רק אם הוא נשמר במקרר)

לצנן את הבלילה 5 דקות על השיש ואז לשים במקרר (בחורף, אין צורך) ל- 25 דקות.

להוציא מהמקרר ולערבב פנימה את המייפל.

לצקת את הבלילה לתוך מגשי סיליקון ייעודיים לפרלינים, ולמלא כל גומה כמעט עד הסוף.

לשים בפריזר לשעה וחצי – שעתיים. כשמתחשק
שוקולד – מוציאים כמה פרלינים שרוצים לצלחת הגשה, ומחזירים את השאר לפריזר
(אחרת השוקולד יימס).

גיוון: בשלב בו מוסיפים
את המייפל, אפשר להוסיף לחלק מהגומות את אחת התוספות הבאות: מעט מלח גבישי,
גרידת לימון או תפוז, שברי פיסטוק, פקאן או אגוז מלך, ועוד.

צילום מוצרים – אייל קרן, חברת תבואות

צילום מנה – PIXABAY

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן