היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מלח הארץ- פתיתי מלח גורמה איכותי מוסיפים טעם מיוחד לכל תבשיל.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אצלנו בבית אוהבים מאוד מלח , לכן מאוד שמחתי שקיבלתי להתנסות כמה סוגים

של פתיתי מלח גורמה איכותי, בטעם משובח ובמראה אקזוטי ויוקרתי.

מלח מוסיף טעם לכל תבשיל, ופתיתי הגורמה האיכותיים אכן עושים חשק לתבל

לשדרג ולהנות מטעם מיוחד ושונה.

באחת מארוחות הבוקר פרסתי אבוקדו והוספתי את פתיתי המלח בניחוח לימון,

מוצר טבעי ללא מרכיבים מלאכותיים, וזה שדרג את האבוקדו מאוד.

פתיתי מלח בניחוח לימון מתאימים גם למאכלי דגים,סלטים,תפוחי אדמה מרינדות ותיבול.

מוצר נוסף של "מלח הארץ" , פתיתי מלח רוזמרין– ריח משגע של רוזמרין ,

מכיל רוזמרין טבעי , ומוסיף עדינות מיוחדת בטעם, מתאים לתיבול תפוחי אדמה,

ותוספת למרינדות למריחה על בשר טלה.

מוצר מדהים, משדרג מאוד את הסעודה.

סדרת פתיתי מלח גורמה מציעה מגוון טעמים ייחודיים נוספים, 

פתיתי מלח לבן– מתאימים במיוחד לקינוחים, תיבול וקישוט.

פתיתי מלח שחור– מכילים תוספת של פחם טבעי המאזן את החומציות בגוף ותורם

מאוד לכל מנה, למאפים בשר ודגים.

פתיתי מלח מעושן– מעשירים בטעם מעושן ומיוחד ומתאימים במיוחד למאכלי דגים,

בשרים על האש ומרינדות.

פתיתי מלח צ`ילי– מורגשת חריפות מעודנת, מתאים במיוחד למאכלי דגים,בשר,

טלה, תפוחי אדמה , מרינדות ותיבול.

הייחוד של פתיתי המלח גורמה של "מלח הארץ", מופקים מחומרים טבעיים בלבד,

מאוד חשוב לדעתי האישית.

מקור טעמם הייחודי טמון בשילוב שיטות מסורתיות לצד שיטות מתקדמות,אידוי מי ים

טבעי על ידי השמש והרוח, ובקרה באמצעים מתקדמים.

הודות לתהליך ייצור זה, נוצרים פתיתי המלח כקריסטלים עדינים וחלולים בצורת פרמידה.

את פתיתי המלח גורמה ניתן להשיג בחנויות אוכל , לגעת באוכל טעם וריח ועוד.

מחיר ל-100 גרם פתיתי מלח גורמה: 12 ש"ח.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן