היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

נזכרים בגעגועים בטיול לדרום אמריקה? "רוצים את הטבע" מציגה את NATUREZA -מחית אורגנית קפואה של אסאי – פרי העל מהאמאזונס הפרי המיוחד, המתאים להכנת שייקים, מיצים, גלידות וקינוחים, עשיר באומגה 3, 6 ו-9, ויטמינים, מינרלים ונוגדי חימצון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

נזכרים בגעגועים בטיול לדרום
אמריקה ובטעם המופלא של השייקים מפרי האסאי? טיול לברזיל אנחנו לא יכולים
לארגן אבל לשחזר את הטעם – בהחלט! חברת "רוצים את הטבע" מציגה את NATUREZA
– מחית אורגנית קפואה של אסאי, הישר מברזיל – להכנת שייקים, מיצים, גלידות
וקינוחים בריאים ומלאים בטעם ובערכים תזונתיים. Para saúde!

קרדיט צילום: לירן אגסי

האסאי הוא עץ דקל טרופי הצומח בדרום
ובמרכז אמריקה. פריו סגול ובשל ערכיו התזונתיים הגבוהים הוא נחשב לפרי-על.
בין השאר הפרי עשיר בנוגדי חימצון, סיבים תזונתיים, חומצות אמינו, אומגה 3,
6 ו-9, ויטמינים ,C A ומקבוצה B, מינרלים כסידן, ברזל, זרחן ואבץ ועוד.

מחית הפרי האקזוטי מצליחה לשמר את טעמו המיוחד וזו עוד סיבה לכך שהמחית נחטפת מהמדפים!

אצלנו בבית אוכלים באופן קבוע קערות
טעימות עם אסאי, הבלנדר עובד שעות נוספות ואני נהנית מקערה סופר מושקעת,
וממש ממליצה להכין בבית, המחית של האסאי האורגני מאוד טעימה וזהו בהחלט סופר פוד,
עם המון טעמים וערכים תזונתיים נהדרים, טחנתי את מחית האסאי הנהדרת עם אננס
קפוא , הוספתי, זרעי ציה, קוקוס, בננה, אוכמניות, ופודינג זרעי ציה עם חלב
שקדים, ממליצה מאוד על המחית האורגנית הקפואה NATUREZAשל האסאי.

יש לשמור בהקפאה עד לשימוש. אין להקפיא לאחר שהפשיר.

כשר בהשגחת בית דין הכשרות BDK סאו פאולו ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

מחיר: 10.90 – 11.90 ש"ח לאריזה במשקל 100 גרם.

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע.

חברת "רוצים את הטבע" מציעה מתכון: שייק אסאי בננה

קרדיט צילום מנה – PEXELS

חומרים:

50 מ"ל מיץ תפוחי עץ

1 מחית אסאי קפואה של "נטורזה" – שבורה לחתיכות

1/2 בננה קפואה וחתוכה

2 תמרים מגולענים או 1 כף סילאן

4 – 5 קוביות כתושות של קרח

1 כפית חמאת שקדים

אופן ההכנה:

לטחון בבלנדר את המצרכים לפי הסדר, בעוצמה נמוכה, עד שמתקבל מרקם אחיד.

לצקת לקערה ולפזר מעל פרוסות טריות של בננה.

אפשר להוסיף גלידה, יוגורט, חתיכות פרי, גרנולה ועוד.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן