היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חברת "נפטון" מציגה אריזה חדשה לפלפלים הצבעוניים והטעימים – מטחנה קרמית, מהודרת, איכותית ונוחה להפעלה, שתייפה כל שולחן עליו תונח

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רוצים לרענן את המתכון "הרגיל"? החליפו את הפלפל השחור בפלפל ארבע העונות! בדיוק כמו שמרבית השפים עושים…

קרדיט צילום: מיכאל כץ

חברת "נפטון" (1990), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, מציגה אריזה חדשה לפלפלים הצבעוניים והטעימים – מטחנה קרמית מהודרת איכותית ונוחה להפעלה, שתייפה כל שולחן עליו תונח.

"פלפל ארבע עונות" מתאים לתיבול של כמעט כל מנה: החל בעוף, בקר, הודו, דגים, ירקות ופשטידות וכלה במאפים מלוחים ופיקנטיים, סלטים ועוד. טעם התבלין ארומטי ועשיר ובהשוואה לפלפל שחור נטו – הוא אף מעט מתקתק. והאמת היא שהוא פשוט יפה – גם במטחנה וגם באוכל…

המטחנה "פלפל ארבע עונות" מכילה אך ורק את ארבעת הסוגים והצבעים השונים של פרי הפלפל – שחור, ירוק, לבן ואדום. ארבעת הצבעים מסמלים את עונות השנה, ומכאן גם שם התבלין.

פלפל הוא צמח מטפס ממשפחת הפלפליים, שפירותיו מיובשים ומשמשים כתבלין. מקור כל הפלפלים – השחור, הלבן, האדום והירוק – באותו צמח: הם פשוט נקטפים בשלב שונה ומעובדים באופן אחר.

הפלפל השחור והמוכר מופק מפירות הבוסר הירוקים של צמח הפלפל, באמצעות בישולו לזמן קצר במים חמים ואז ייבושו. כך משחיר הפרי סביב הגרעין ומצטמק לשכבה דקה ומקומטת סביב הגרעין.

הפלפל הלבן – מופק עם הסרת אותה שכבה.

הפלפל האדום – הגרעין הבשל של הפלפל השחור.

הפלפל הירוק – פלפל שחור שנקטף טרם הבשלתו (בוסר).

לאחר שהתנסתי במטחנה המעולה "פלפל ארבע עונות" של חברת נפטון, אכן יש שדרוג משמעותי לטעם התבשיל, וארמוטיות נהדרת, הוספתי לתבשיל של שעועית ירוקה עם עגבניות ,

המטחנה מאוד נוחה והיא בהחלט מוסיפה עושר של תיבול לכל מה שחשקה נפשכם להכין, ביצת עין, פשטידה, תבשיל בשר, סלטים קרים , סלטים חמים, ועוד, אני ממליצה להניח על שולחן האוכל באופן קבוע ולהשתמש באופן קבוע בהחלט משדרג וגם הנראות של המטחנה מאוד יפה, עוד מוצר משובח ונהדר מחברת נפטון, בהחלט ממליצה.

כשרות – פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע. 

מחיר: 12.90 – 15.90 ש"ח.

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסי השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

"נפטון" מציעה מתכון לסלט ירקות וגבינה מלוחה, בהשראת סלט יווני

קרדיט צילום מנה – PIXABAY

מצרכים:

1 עגבנייה בשלה חתוכה לרבעים בינוניים

1 פלפל ירוק בהיר (רצוי שושקה)

4- 6 זיתים מסוג קלמטה

1 מלפפון קלוף, חתוך למרובעים בינוניים

1 בצל סגול קטן, חצוי ואז פרוס לרוחב

2- 3 נתחים של גבינה מלוחה (בולגרית או פטה. אפשר גם גבינת עזים)

שמן זית איכותי

פלפל ארבע העונות של "נפטון"

אורגנו

אופן ההכנה:

לסדר בצלחת מתאימה את הירקות: מלפפון, עגבניות, פלפל ובצל

להניח מעל את הגבינה ולפזר מעל ומסביב את הזיתים

למזוג על הכל שמן זית, ולתבל באורגנו ובפלפל 4 העונות

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן