היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לרגל השקת מלחיה חדשה המכילה מלח הימלאיה ורוד דק המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה, חברת  "מלח הארץ" חברה לרביביה וסיליה, לחגוג את חג האהבה הבינלאומי Valentine's Day– אשר מצוין ב-14.2. במסגרת שיתוף הפעולה, רביבה וסיליה יציעו מהדורה מיוחדת של עוגת בראוניז שוקולד עם מלח הימלאיה ורוד, שילוב מושלם של מתוק עם מלוח- ממש כמו מרבית סיפורי האהבה, של הפכים משלימים.

לרגל חג האהבה רביבה וסיליה יציעו הרכבת מארזים, אשר יכללו את בראוניז מלח ההימלאיה וכמובן את מגוון המאפים והמתוקים המוכרים והאהובים, יוצעו גם מלחיות ומטחנות מלח של מלח הארץ ויחולקו מתנה מלחיות מלח הימלאיה דק.

המלחייה החדשה המכילה מלח הימלאיה דק, באה לאור הצלחתה הגדולה של סדרת ההימלאיה של מלח הארץ  והביקוש הרב לה היא זוכה, זאת במקביל למגמה הקולינרית העולמית בה המלח הורוד נחשב למלח ייחודי ומוערך על-ידי שפים וחובבי הבישול והקולינריה. כעת, המלחייה החדשה, המכילה מלח הימלאיה דק, מאפשרת שימוש נוח ונגיש בבישול עם המלח האהוב.

אני מאוד אוהבת את המאפים המצויינים של רביבה וסליה, והשילוב הנהדר של מתוק ומלוח ממש מצא חן בעיניי, מלח ההימלאיה הורוד נמצא אצלי קבוע בבית, זהו מלח מאוד ייחודי, אז לקראת יום האהבה הבינלאומי כמו שהפכים מתאימים, כך השילוב של המלח עם הבראוניז שוקולד, עושה את ההבדל, ואחרי שטעמתי בהחלט יאמי.

מחיר מארז בראוניז: 42 ש"ח

מחיר מלחיות ומטחנות מלח החל מ:9.9 ₪

להשיג במעדניות של רביבה וסיליה: תל-אביב- ניסים אלוני 10, רמת השרון- המייסדים 1

מתכון בראוניז שוקולד ומלח הימלאיה ורוד "מלח הארץ" של רביבה וסיליה

מצרכים להכנת תבנית בגודל 25 על 35 ס"מ:

250 גרם חמאה

350 גרם שוקולד מריר

חצי מנת אספרסו ארוך

3 ביצים במידה L

400 גרם סוכר

245 גרם קמח

5 גרם אבקת אפייה

3 גרם מלח הימלאיה ורוד של מלח הארץ

אופן הכנה:

ממיסים את החמאה והשוקולד בבאן מארי.

כשהתערובת חמה מוסיפים לה את האספרסו ומערבבים היטב.

במיקסר עם וו בלון מקציפים ביצים וסוכר לתערובת בהירה ותפוחה, כ-10 דק'.

מוסיפים בהדרגה לביצים את תערובת השוקולד, כשהיא חמה, תוך ערבוב.

מוסיפים את היבשים שעורבבו היטב, למיקסר באותו האופן, מערבבים רק עד שאחיד.

מוודאים שלא נותרו גושי קמח על-ידי ערבוב ידני עם קלף ועם מטרפה.

מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת עם נייר אפייה ומיישרים מפזרים לקישוט מלח הימלאיה ורוד למעלה.

אופים את העוגה בתנור שחומם ל- ⁰150 למשך 30 דק', עם סיבוב באמצע האפייה.

בתאבון וחג אהבה שמח!

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן