היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

לכבוד חג הפסח "נפטון" מציעה ליהנות ממבחר תבלינים משובחים וכשרים לפסח, להכנת מנות טעימות וקלות להכנה "נפטון" מציעה מתכונים להכנת כרעי עוף עסיסיים ב"ממרח אריסה מתוקה" ובצל ירוק, וסלמון נימוח ב"תערובת לתיבול פלפל לימון"

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מי יסרב למנות הנהדרות האלה? לכבוד חג הפסח מציעה חברת "נפטון" ליהנות בחג ובחול המועד ממבחר תבלינים וממרחים משובחים וכשרים לפסח, המגוון הרב מאפשר להכין המון מנות טעימות ובהן מנות בשר, עוף, דגים, תוספות, ירקות מבושלים, מאכלים צמחוניים או חלביים וסלטים. מה צריך יותר מזה?

למשל:

תערובת "טוסקנה": תערובת תבלינים מיוחדת להכנת סוגים מגוונים של מנות ובהן עוף, בשר, דגים, פסטה, תפוחי אדמה, אורז, קינואה ועוד. התערובת כוללת, בין השאר, שמן, שום גבישי, פפריקה מתוקה, רוזמרין, מלח ים ועוד.

"תערובת לתיבול פלפל לימון": אופיינית לדרום אפריקה. התערובת מכילה פלפל שחור גרוס ולימון מיובש. מתאימה למאכלים קרים או חמים, בשריים, צמחוניים או חלביים.

"ממרח אריסה מתוקה": מתאימה למאכלי בשר או חלב, מאכלים צמחוניים ולכריכים. מכילה, בין השאר, שמן קנולה, פלפל אדום יבש, תבלינים, סוכר ומלח.

"תבלין שווארמה": מתאים לעוף, פרגיות, חזה עוף, בשר כבש, הודו, בקר ואפילו לתפוחי אדמה ואורז. מכיל, בין השאר, כמון, כוסברה, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, זנגוויל, כורכום, שום, קינמון, הל ומלח.

מהנסיון האישי שלי עם התבלינים והממרחים המעולים של חברת נפטון, אני יכולה להגיד שהם בהחלט מוסיפים לכל תבשיל טעם וארומטיות נהדרת, תבלינים מאוד איכותיים, בתקופה זו תחילת האביב וחג פסח אני מאוד אוהבת לחדש את מגירת התבלינים ולהתחדש בתבלינים חדשים כשרים לפסח, ותערובות טוסקנה, תערובת לתיבול פלפל לימון, ותבלין לשאוורמה, אלו תבלינים מעולים ומומלצים של חברת נפטון, יש מבחר נוסף נהדר ואני ממש ממליצה לקנות, בנוסף ממרח האריסה המתוקה משדרג כל תבשיל בטעם מיוחד.

אני גם ממליצה מאוד על מתכון של שווארמה מפרגיות של רון יוחננוב, הכנתי עם התבלין שווארמה של חברת נפטון ויצא מדהים ביותר, תכינו ופשוט תהנו,

מתבלים קילו פרגיות חתוכות עם 2 כפות קונפלור, 4 כפות שמן זית, 2 כפות גדושות תבלין שווארמה חברת נפטון, 2 כפות גדושות תבלין גריל, חצי כפית כמון,מלח פלפל לפי הטעם, מחממים תנור 200 מעלות, מערבבים היטב את הפרגיות עם התיבול, מניחים בתוך תבנית אפייב אחד על השני ומהדקים, צולים 45 דקות בדיוק, מעבירים לקרש חיתוך, ופורסים לפרוסות דקות ונהנים משווארמה נהדרת.

לכבוד החג, נפטון מציעה שני מתכונים טעימים וקלים להכנה: כרעי עוף עסיסיים ב"ממרח אריסה מתוקה" ובצל ירוק, וסלמון נימוח ב"תערובת לתיבול פלפל לימון".

את מוצרי "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, אפשר להשיג ברשתות שיווק ובחנויות מובחרות. כשר לפסח בהשגחת בד"צ בית יוסף.

מחירים: תבלינים ותערובות תיבול: 9.90 – 12.90  ש"ח (לאריזות במשקל 100 – 150 גרם). ממרחים: 9.90 – 12.90 ש"ח למשקל של 180 גרם.

"נפטון" מציעה מתכונים טעימים לליל הסדר ולחול המועד:

כרעיים עסיסיים של עוף עם ממרח אריסה מתוקה ובצל ירוק

מצרכים:

6 כרעיים (אפשר מפורקות לירכיים ושוקיים)

1 – 2 צנצנות ממרח "אריסה מתוקה" של "נפטון"

חופן בצל ירוק, פרוס דק

פלפל שושקה או פלפל חריף, פרוס דק

אופן ההכנה:

לעסות את העוף ב-8 – 9 כפות של ממרח אריסה מתוקה ולהשרות כחצי שעה

לחמם תנור מראש ל-180- 200 מעלות

להעביר את העוף – עם המשרה – לתבנית תנור מתאימה. לערבב 2 כפות שמן זית עם 3 כפות מים, ולצקת מעט בכל אחת מפינות התבנית

לצלות את העוף כ- 35 דקות, ולהפוך. אם הרוטב התייבש, להוסיף עוד שמן זית מהול במים, בפינות התבנית

לצלות עוד כ-15 – 20 דקות, עד שהעוף שחום ורך (סה"כ צלייה 50- 60 דקות, תלוי בגודל הכרעיים ובעוצמת התנור)

להגשה: לפזר מעל העוף בצל ירוק ופלפל, פרוסים

סלמון נימוח בתנור, בתיבול "תערובת לתיבול פלפל לימון"

לאוהבי טעם החמוץ-חריף: "תערובת לתיבול פלפל לימון" אופיינית לדרום אפריקה, והיא מתאימה להכל – בשרים, עופות, דגים, תוספות וסלטים.

מצרכים:

8 נתחים של פילה סלמון

2 כפיות "פלפל-לימון" של "נפטון"

1/2 כפית שום גבישי של "נפטון"

1/2 כפית מלח

3 – 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

להשרות את נתחי הדג בשמן זית, פלפל לימון, שום ומלח כחצי שעה

לחמם תנור מראש ל-200 מעלות

להעביר את הסלמון לתבנית תנור מתאימה, מרופדת בנייר אפייה כשהעור כלפי מטה

לצלות את הסלמון 12 – 18 דקות (תלוי בעובי הפילטים ובעוצמת התנור) ולבדוק אם הדג מוכן. להימנע מצליית יתר וייבוש בשר הדג

אם רוצים להפוך את המנה לחלבית: להוסיף קוביית חמאה על כל פילה מייד עם הוצאתו מהתנור

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספת של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

קרדיט צילום מנות – FREEPIK

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן