היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

אסם מרחיבה את מגוון הרטבים האסייאתים שלה ומשיקה רוטב לטיקה מסאלה – מנת הדגל המובילה במטבח ההודי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

המטבחים האסיאתיים, ההודיים וכל מה שקשור למזרח הרחוק – הפכו מזמן לחלק בלתי נפרד מהקולינריה הישראלית, למדנו לרכוש את הטעמים המופלאים ואף לבשל בסגנונות שונים. גם המסעדות האסייתיות וההודיות מהוות חלק מהיום-יום של הישראלים, שהתאהבו זה מכבר בטעמים הייחודים והאקזוטיים שהמטבח האסייתי מציע.

כעת אסם נסטלה מרחיבה את היצע הרטבים המעולים שלה ומשיקה רוטב נוסף למגוון – רוטב לטיקה מסאלה. מנת הטיקה מסאלה היא מנת הדגל המסורתית, מוכרת ואהובה מאד במטבח ההודי, מנה בעלת טעם עשיר ואותנטי, שכבשה את העולם בקסמיה. מדובר בעוף מבושל היטב ברוטב מסורתי ייחודי שלא כולם מצליחים להגיע לאיזון טעמים הנדרש כדי שהמנה תהיה טעימה ואותנטית בדיוק כמו במקור. לצורך כך משיקה אסם את הרוטב הייחודי במתכונת קלה להכנה מיידית – להוסיף, לבשל ולהגיש.

כחלק מהמגמה של אסם נסטלה לסייע לצרכן הביתי לבשל בבית כמו במסעדות הטובות ביותר- הרוטב החדש מכיל בתוכו עגבניות, שום, ועשיר בתבליני מסאלה מהמטבח ההודי. הוא בעל תווית נקיה, כלומר – כל הרכיבים איכותיים ומוכרים בכל בית. המוצר זכה לציונים גבוהים במבחני טעימה ברחבי הארץ. הרוטב יסייע לצרכן לדייק בטעמים ולהגיע למרקם ולאיזון הראוי. כך בלי מאמץ ניתן להגיע לתוצאות קולינריות מרשימות וטעימות.

הרוטב החדש לטיקה מסאלה מצטרף לסדרה האסייתית הקיימת שמנגישה את המטבח האסיאתי לבשלנים הביתיים, בעזרתה תוכלו להכין מגוון רחב של מנות אסייתיות בקלות ובהנאה. הסדרה כוללת חמישה רטבים: רוטב אסייתי למוקפץ, רוטב סויה קלאסי, רוטב בנוסח סצ'ואן ורוטב לפאד תאי.

לאחר שהתנסתי ברוטב המצויין לטיקה מסאלה, התרשמתי ממש לטובה,

הכנתי איתו מנה נהדרת שהמתכון שלה היה מצורף לרוטב, עוף טיקה מסאלה, חזה עוף עם גזר ותפוחי אדמה ובזכות הרוטב המנה יצאה ממש טעימה, וההכנה בקלי קלות,

אני בהחלט ממליצה ואין ספק שהחיים במטבח הרבה יותר קלים בזכות הרטבים המצויינים של אסם.

לדברי ליעד שובל, מנהלת הפעילות של חטיבת הקולינריה באסם-נסטלה: " אנחנו באסם נסטלה גאים להוביל קו חדשני בכל מגוון המוצרים שלנו, החל מהמוצר הבסיסי ועד לרטבי התיבול, הכל על מנת לסייע לצרכן שלנו לבשל אוכל בריא וטעים ברמה של מסעדה – בלי מאמץ ובלי צורך לצאת מהבית בקונספט של להוסיף, לבשל, להגיש. הרוטב החדש פותח במיוחד לישראלים שלא מתמחים בבישול הודי אך אוהבים ומעוניינים בטעם הזה והוא מצטרף לסדרה קיימת שנחשפה לצרכן הישראלי והתקבלה באהבה. הסדרה האסייאתית היא סיפור הצלחה, כובשת בטעמים ובדיוק שלה 40% משוק רטבי התיבול האסייאתים, אנו שמחים להיות חלק חשוב מהמטבח של הצרכנים שלנו, להוביל טרנדים חדשים ולהיענות לצרכים חדשים ומגוונים".

למתכונים כנסו לאתר בישולים: https://www.bishulim.co.il/
להשיג ברשתות השיווק
בהשגחת הבד"ץ עדה חרדית

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן