היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

טבעונית ביתית "משומשו" מגישה מתכון לגבינה טבעונית טעימה להפליא בהכנה ביתית: מלוחה טבעונית בסגנון לאבנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

יצרנית הגבינות הטבעוניות "משומשו" מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול, מתכון מיוחד וטעים, לגבינה טבעונית מלוחה בסגנון לאבנה. הגבינה קלה להכנה, במקרם קטיפתי עם טעם עדין של זעתר, נפלאה למריחה על לחם ובשימוש בכריכים וצנימים, בארוחות בוקר וערב קלילות וטעימות.
קיץ טעים ונעים!


מצרכים:
1 חבילת גבינה מלוחה 5% "משומשו" (250 גרם)
1/2 כוס מים
צרור עלי זעתר
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
1. למערבל מזון מכניסים את הגבינה המלוחה ומוסיפים חצי כוס מים. מערבבים כ- 1-2 דקות עד לקבלת מרקם קטיפתי אחיד וחלק.
2. מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל עלי זעתר טריים קצוצים. אפשר להשתמש בתבלין זעתר מיובש.
3. בוזקים מעל שמן זית ומגישים לצד פיתה ומנגבים.

קרדיט צילום: אביתר ניסן

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן