היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

התפריט הטבעוני מעולם לא היה עשיר יותר: מותג המזון "עתיד ירוק" משיק סדרה של מוצרי יובה מצויינים, שישתדכו בשמחה לכל מנה! בסדרה: יובה רצועות רחבות, מסולסלת קשרים, כנפיים ומקלות. לכל אריזה מצורף מתכון קל הכנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

התפריט הטבעוני מעולם לא היה עשיר יותר: מותג המזון "עתיד ירוק" משיק סדרה של מוצרי יובה מצויינים, שישתדכו בשמחה לכל מנה! היובה היא חלבון סויה מיובש – ללא גלוטן וללא רכיבים מהונדסים גנטית, המתאים להכנה של מבחר מאכלים: תבשילים, מוקפצים, מאכלי קדרה, מרקים ועוד.

סדרת היובה מוצעת במגוון צורות: רצועות רחבות, מסולסלת קשרים, כנפיים ומקלות. לכל אריזה מצורף מתכון קל להכנה. הסדרה משווקת בידי חברת "רוצים את הטבע", המתמחה במוצרי מזון מהטבע.

היובה משמשת כתחליף בשר במטבח הצמחוני, הטבעוני והכשר. מדובר בקרום שנוצר בתהליך הפקת טופו מחלב סויה, אותו מייבשים עד שהוא מגיע למרקם מוצק ונוח לעיבוד. מרקמה בשרני והיא עשירה בערכים תזונתיים ובהם חלבון בכמות גבוהה, ויטמינים ומינרלים.

תיעוד על שימוש ביובה קיים כבר מהמאה ה-16 והשימוש בה כשהיא טרייה, מיובשת או מותססת נפוץ מאוד בסין, יפן וקוריאה.

בשנה האחרונה עשיתי שינוי תזונתי מאוד משמעותי, ונחשפתי להרבה מתכונים עם ערך תזונתי יותר עשיר ומועיל, אפשר לאכול אוכל יותר בריא וגם להנות ממנו, שמחתי מאוד להכיר ולהתנסות בתחליף הבשר במטבח הטבעוני מהסדרה החדשה של מותג המזון "עתיד ירוק", הכנתי תבשיל עם ירקות בשילוב חלבון הסויה המיובש יובה, הכנה קלה, המתכון רשום על גב האריזה כך שזה מאוד נוח ומועיל, ובהחלט יצא תבשיל של מחבת ים תיכונית מאוד טעים, מאוד אהבתי ונהנתי מארוחת צהריים מזינה וטעימה עם ערכים תזונתיים גבוהים ותוספת חלבון משמעותית…

כשר פרווה בהשגחת בד"ץ מחזיקי הדת והרבנות הראשית.

מחירים: כנפיים; מקלות: 17.90 ש"ח. מסולסלות; רצועות: 19.90 ש"ח (לאריזה במשקל 200 – 300 גרם).

להשיג בשופרסל GREEN, ניצת הדובדבן, טבע קסטל, עדן טבע, אניס, זמורה אורגני  וחנויות הטבע.

"עתיד ירוק" מציע מתכון קל הכנה של טורטייה ראפ עם שוווארמה יובה, בצל, גזר, כרוב וטחינה:

יובה שווארמה

קרדיט צילום מנה – PIXABAY

מצרכים:

1 חבילת יובה כנפיים (300 גרם) של "עתיד ירוק"

3 בצלים בינוניים חצויים ופרוסים דק

חצי כוס שמן

1 – 2 גזרים, חתוכים לגפרורים או ג'וליאנים

רבע כרוב, פרוס דק

8 כפות רוטב סויה

3 כפות תבלין שווארמה / תבלין עוף/פרגיות או חוויאג' מרק

3 כפיות אבקת שום או שום גבישי

טורטיות

טחינה

פרוסות מלפפון טרי

גבעולי פטרוזיליה, כוסברה ושמיר

הוראות הכנה:

  • להשרות את היובה במים רותחים כ-20 דקות (או 30 דקות – במים פושרים)
  • לסנן. לשטוף את היובה במים זורמים ולסחוט היטב. לחתוך לרצועות (כמו שווארמה). אפשר גם להיעזר במעבד מזון
  • לחמם שמן במחבת גדולה. להוסיף בצל ולהזהיבו
  • להוסיף גזר וכרוב ולטגן להזהבה קלה
  • להוסיף את היובה
  • להוסיף רוטב סויה ותבלינים
  • לערבב ולטגן עוד 2 – 3 דקות לאיחוד טעמים. לטעום ולתקן תיבול
  • לחמם טורטייה מספר שניות במיקרו. למרוח עליה שכבה דקה של טחינה. להניח מתערובת היובה בשליש התחתון של הטורטייה ולגלגל תוך הידוק עד לקבלת ראפ דחוס
  • לחצות את הראפ ולהניח על צלחת מעוטרת בפרוסות מלפפון טרי וגבעולי כוסברה, פטרוזיליה ושמיר טריים
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן