היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

לכבוד חנוכה, "נפטון" מציעה מתכון נהדר ללביבות חמות ומתוקות עם תפוחי עץ וקינמון, שלא תפסיקו לזלול!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לכבוד חנוכה, מציעה חברת התבלינים "נפטון" מתכון נהדר ללביבות חמות ומתוקות עם תפוחי עץ וקינמון, שלא תפסיקו לזלול! גירסאות דומות של המתכון קיימות במקומות שונים בעולם והסיבה – זה פשוט טעים, קל ומהיר הכנה. חברת "נפטון" (משנת 1990), מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים.

תבלין הקינמון מופק מהקליפה הפנימית של מינים שונים של עצי קינומונום. טעמו מתוק-חריף ויש לו ניחוח מדהים, שמתאים למאכלים מלוחים או מתוקים: בשר, עוף, דג, תוספות כמו אורז, אטריות, ירקות מבושלים, עוגות, פשטידות, מרקים, משקאות קרים או חמים ועוד. התבלין מכיל 100% קינמון נקי וטחון, ללא תוספות של חומרים משמרים, גלוטן או צבעי מאכל.

כשרות פרווה מהדרין בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ העדה החרדית.

מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח למיכל במשקל 150 גרם.

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

מתכון להכנת לביבות תפוחי עץ עם קינמון

באדיבות המתכונאית אריקה לוי

מצרכים:

2 כוסות קמח תופח (או 2 כוסות קמח רגיל + 2 כפיות אבקת אפייה)

1 – 2 כפיות קינמון טחון של "נפטון"

1/4 כפית זנגוויל טחון של "נפטון"

1/2 כפית מלח דק

3 תפוחי עץ ירוקים וחמצמצים (גראני סמית למשל), קלופים, מגוררים וסחוטים היטב

2 ביצים

2 כפות שמן

2 כפות סוכר

שמן לטיגון

לציפוי:

4 כפות סוכר דק או אבקת סוכר

אופן ההכנה:

לנפות ביחד קמח, מלח, קינמון ו-2 כפות סוכר

לטרוף את הביצים ולערבב התפוחים הושמן. להוסיף קמח ולערבב

לחמם שמן במחבת, לצקת לתוכה (בעזרת מצקת קטנה או 2 כפות משומנים מעט, כדי לסייע לבלילה להחליק) לביבות בגודל שרוצים. לטגן משני הצדדים להזהבה

להניח בכלי הגשה ועוד כשהן חמות, לבזוק מעל את הסוכר

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

קרדיט צילום מוצר – מיכאל כץ

קרדיט צילום מנה – PIXABAY

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן