היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

לרגל יום המיחזור הישראלי החל ב – 8.12 אופים בריא ושומרים על איכות הסביבה מתכון להכנת מאפינס קישואים- טבעוני

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מדובר במאפינס קישואים אישי, עשיר בטעמים, רך ונימוח בפה.

המתכון באדיבות: מורן שטרום – נטורפתית, מפתחת שיטות התזונה ושפית

https://bit.ly/30YCcWI.

קרדיט צילום: שירן כהן שי

מצרכים:

תבנית מאפינס עד קוטר 5 ס״מ ליחידה

3 קישואים גדולים

1 בצל גדול

1 גבעול כרישה

1/2 כוס קמח כוסמין/ קינואה

1/2 כוס מים

1/3 כוס שמן זרעי ענבים

2 ביצים טרופות (טבעוניים יוכלו להמיר ב-6 כפות צ׳יה שהושרו למשך חצי שעה בכוס מים)

1 כף אבקת מרק טבעית טבעונית

1 כפית מלח הימאליה ורוד

3/4 כפית פלפל שחור

מאנג׳טים למאפינס של המותג

אופן ההכנה:

חממו תנור ל 180 מעלות.

גרדו לתוך קערה בפומפיה את הקישואים והבצל והניחו במסננת, כך שתסננו את הנוזלים.

קצצו לטבעות את 2/3 התחתונים של הכרישה (בחלק הירוק, לא נשתמש).

הוסיפו את הביצים הטרופות, המים והשמן וערבבו היטב.

הוסיפו את הקמח ואבקת המרק וערבבו היטב.

הכניסו את המאנג׳טים לשקעים ומזגו לתוכם את התערובת.

הכניסו לאפיה ל45 דקות.‍

המאפינס במיטבם בטמפרטורת החדר ביום ההכנה ויום לאחריו, ניתן להקפיא אותם בקופסא סגורה עד חודש.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן