היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון להכנת פאנג'ה סלוניקי מאת הילה בידרמן – כוכבת משחקי השף וכוכבת קמפיין רשת זגה – פינות אוכל

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כוכבת משחקי השף, הקונדיטורית הידועה: הילה בידרמן, המככבת בקמפיין רשת זגה.

בידרמן המתמחה במטבח ים תיכוני בדגש על מטבח יווני,  חושפת מתכון להכנת מנה יוונית לאירוח בבית,  קל להכנה, טעים ומתאים לארוחה חלבית.

מתכון להכנת פאנג'ה סלוניקי סלקים שלמים על מצע של קרם יוגורט:

מרכיבים:

  1. סלקים יפים
  2. קופסא גדולה (750 מ"ל) של יוגורט 10%
  3. 4 גבעולים של בצל ירוק
  4. שן שום כתושה
  5. חופן פטרוזליה
  6. לימון
  7. מלח פלפל
  8. שמן זית

אופן הכנה:

מרתיחים את הסלק במים עד שהופך לרך ונותנים לו להצטנן

מקלפים את הסלק בעדינות , תוך כדי שמירה על צורתו ומתבלים אותו בשמן זית, לימון, מלח ופלפל

ניתן לסלק לספוג את הטעמים במשך זמן של כשעה לפחות. את היוגורט נניח בקערה ונוסיף את הבצל הירוק, פטרוזיליה והשום קצוצים דק מאד

נערבב את התערובת שהתקבלה תוך כדי זילוף של שמן זית לקערה. נתבל עם מלח ופלפל לפי הטעם.

מוסיפים את הדבש ומערבבים היטב.

אופן ההגשה:

בקערה עמוקה ורחבה מוזגים את היוגורט ומשטחים עם כף על פני כל הקערה.

את הסלק חורצים לשמיניות עמוקות (לשים לב לא עד הסוף), כך שהצורה של הסלק תישמר ומניחים במרכז המרק.

מקשטים בשמן זית ועלי פטרוזיליה שלמים.

בתיאבון!

קרדיט צילום: אילן בנדנה

 

 

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן