היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

לרגל חגיגות השנה האזרחית החדשה: מתכון להכנת ארנצ'יני כדורי ריזוטו פריכים במילוי גבינה – להכנה בייתית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לאלו שמתכוונים לחגוג את השנה האזרחית החדשה בבית, עם חברים או בערב רומנטי זוגי,  השף הראשי של רשת קפה גרג – רון סימן טוב, חושף מתכון חגיגי להכנת  מאכל  איטלקי: ארנצ'יני. מדובר בכדורי ריזוטו במילוי גבינה, קלילים, טעימים, יפים להגשה –  מהמטבח האיטלקי.

קרדיט צילום: דן פרץ

מרכיבים ארנצ'יני: (10 כדורים)
3 כוסות אורז עגול מבושל (רצוי שיהיה מבושל בן יום)

1 חבילה שמנת מתוקה

1 כפית אגוז מוסקט טחון

1 כפית מלח

כוס מוצרלה מגוררת

ביצה אחת

כוס פירורי לחם

מרכיבים רוטב:
3 כוס שמנת מתוקה

1/3 כוס רוטב עגבניות

חצי כפית מלח

רבע כפית פלפל שחור

כוס שמן

כוס בצל ירוק קצוץ

גבינת פרמז'ן גוש לא מגורדת

אופן הכנה של כדורי הארנצ'יני:

בקערת ערבוב יש לשים את כל המרכיבים הבאים:

3 כוסות אורז עגול מבושל

1 חבילה שמנת מתוקה

1 כפית אגוז מוסקט טחון

1 כפית מלח

כוס מוצרלה מגוררת

לערבב הכל עד קבלת עיסה וליצור כדורים בינונים כל אחד.

ציפוי:

לגלגל כל כדור בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם.

לטגן בשמן עמוק את הכדורים עד הזהבה

אופן הכנת הרוטב:

לחמם בסיר בינוני

1/3 כוס שמנת מתוקה

1/3 כוס רוטב עגבניות

לתבל חצי כפית מלח ורבע כפית פלפל שחור.

להמתין עד שהרוטב מצטמצם

אופן הגשה:

בצלחת עמוקה מוזגים את הרוטב המוכן

מניחים 3 -2 כדורים מעלים יש להניח גילופי גבינת פרמז'ן ובצל ירוק קצוץ

 

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן