היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חגיגה חורפית עם "פסטה ריקו" חברת "פסטה ריקו" מגישה לרגל החורף מתכון פטנט לפסטה טרייה עם עוף בתבנית אחת: פסטה פוזילי טרייה עם עוף בתנור

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה יחד עם בלוגר האוכל רון יוחננוב, מתכון מנצח המתאים במיוחד לימי החורף הקרים: פסטה פוזילי טרייה עם עוף המוגשים בתבנית אחת בתנור. השימוש במתכון בפסטה טרייה שלא צריך לבשל אותה קודם ובהכנה בתנור מקבלת מרקם מושלם וטעם מענג.

קרדיט צילום: אסף אמברם

בתיאבון!

מצרכים (לכ- 5-6):

1 חבילת פסטה פוזילי טרייה של "פסטה ריקו"

1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן לפסטה של פסטה ריקו (680 גרם)

5-6 שוקי עוף/כרעיים/פרגיות

4 שיני שום כתושות

10 עגבניות שרי חצויות

צרור טימין טרי

2 כוסות מים רותחים

מלח / פלפל שחור

למרידנה:

3 כפות שמן זית

1 כף תבלין גריל

1 כפית פפריקה אדומה מתוקה

1 כף אבקת שום או שום גבישי

1 כף אבקת מרק בצל (לא חובה)

1 כף דבש / סילאן

1/2 כפית כמון

מלח / פלפל שחור

2 כפות מים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מסדרים בתבנית מתאימה פסטה טרייה, רוטב עגבניות, שום, עגבניות שרי, מעט מלח ופלפל ושתי כוסות מים רותחים.
  3. להכנת המרינדה: מערבבים היטב בקערית את כל המרכיבים עד שנוצרת משחה אחידה. אפשר להכין את המרינדה לילה קודם ולהשרות בתוכה את נתחי העוף.
  4. מניחים מעל הפסטה את נתחי העוף המתובלים ומפזרים מעל מעט טימין.
  5. מכסים בנייר אפיה ומכניסים לתנור לאפיה ל-45 דקות.
  6. לאחר 45 דקות מסירים את נייר האפייה ואופים כ-15 דקות נוספות עד שהעוף שזוף. מגישים חם ונהנים.

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן