היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

לכבוד ט"ו בשבט מציעה חברת "תבואות" מבחר פירות מיובשים ואגוזים אורגניים, נקיים מחומרים משמרים ומלאכותיים להנאה מושלמת, החברה מפנקת במתכון לתפוחי עץ אפויים, מתובלים וממולאים בפירות מיובשים ואגוזים אורגניים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה ליהנות בט"ו בשבט ממבחר פירות מיובשים ואגוזים אורגניים, נקיים מרעלים ושאינם מהונדסים גנטית. הפירות מיובשים באופן טבעי (בשמש או ברוח יבשה), וכל הפירות והאגוזים גודלו ללא שימוש בכימיקלים והם ללא תוספת של סוכר, גופרית, חומרים משמרים או צבעים מלאכותיים. המוצרים משווקים באריזות עם פס המאפשר סגירה חוזרת, לשמירה על האיכות והטריות.  

  

המבחר כולל: אגוזי קשיו, תאנים מיובשות, צימוקים, משמש מיובש, אגוז מלך, חמוציות מיובשות, גוג'י ברי מיובש, אגוזי לוז, מנגו מיובש, בננה צ'יפס, אגוזי קשיו, שזיף מיובש ושזיף מיובש מגולען.

אני מאוד אוהבת פירות יבשים ואוכלת מהם במשך כל השנה , אך מאוד חשוב לי האיכות , הפירות היבשים של חברת תבואות מאוד איכותיים ולאחר שטעמתי אני רגועה שאני אוכלת פרי יבש כהלכתו ללא תוספים שאינם בריאים, הטעם של המשמש האורגני נפלא, ולפי הצבע שלו ניתן לראות שהמשמש מיובש באופן טבעי ללא כל תוספת,

ואכן מרגישים במרקם ובטעם את האיכות הנהדרת, בהחלט נהדר לכבוד החג להנות מפירות יבשים איכותיים של חברת תבואות המצויינת, אני בהחלט ממליצה.

הנטורופתית יערה כהן איכילוב מציינת ש"אגוזים טבעיים ופירות מיובשים אורגניים, ללא תוספת סוכר וללא משמרים, המיובשים בשיטת ייבוש טבעית, הם מזון טבעי, מזין וטעים שיכול לשמש כארוחת ביניים, כחטיף וכמקור אנרגיה איכותי וזמין – לפני ותוך כדי פעילות גופנית. הם עשירים במינרלים כדוגמת ברזל, אשלגן ומגנזיום, ובסיבים תזונתיים – המסייעים להסדרת פעילות מערכת העיכול. מומלץ לשלב אכילת פירות יבשים עם שקדים או אגוזים, ובכך להאט את קצב עליית רמות הסוכר בדם, וכן לתרום לשובע".

כשרות: פרווה, בהשגחת הבד"ץ בעל"ז ובאישור הרבנות הראשית בית שמש.

מחיר: 14.90 – 25.90 ש"ח לאריזות במשקל 150 – 250 גרם (תלוי במוצר).

להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

פרטים באתר הבית  www.tvuot.co.il

"תבואות" מפנקת במתכון לתפוחי עץ אפויים, ממולאים במשמשים וחמוציות מיובשים אורגניים, מתובלים ביין, קינמון וג'ינג'ר

באדיבות המתכונאית אריקה לוי

מצרכים:

6 תפוחי עץ שמתאימים לבישול, שטופים

1/4 כוס משמשים מיובשים של "תבואות", חתוכים לקוביות קטנות

1/4 כוס חמוציות מיובשות של "תבואות"

1/4 כוס חלבה, מפוררת

1/4 כוס שברי ביסקוויט

מעט אגוזי מלך שבורים של "תבואות"

מעט צימוקים של "תבואות"

1/2 + 1/2 כפית קינמון אורגני של "תבואות"

1/2 – 3/4 כפית ג'ינג'ר (זנגוויל) אורגני של "תבואות"

1/2 כוס סוכר

3/4 כוס יין מתוק

אופן ההכנה

לקלוף סביב לתפוחי העץ פס בעובי של כחצי ס"מ (באפייה, מונע מתפוח העץ להתבקע) ולהשאיר את שאר הקליפה. להוציא את תוך התפוח ולהשאיר בסיס ושוליים של סנטימטר

להניח את התפוחים המרוקנים, פתח כלפי מעלה, בפיירקס או בתבנית

את בשר התפוח (ללא הליבה והחרצנים) חותכים לקוביות, ומערבבים עם המשמשים, החמוציות, החלבה, הביסקוויט, הצימוקים, האגוזים ו-1/2 כפית קינמון

למלא את תפוחי העץ בתערובת

בסיר קטן לבשל את היין, 1/2 כפית קינמון, ג'ינג'ר וסוכר, עד להמסת הסוכר

לצקת את הסירופ שהכנו על ומסביב לתפוחים שבתבנית (הסירופ צריך להיות בערך בגובה חצי התבנית/תפוחי העץ)

לאפות בתנור בחום של 175 מעלות 30 – 45 דקות. מדי פעם להרטיב את התפוחים בסירופ. אם הסירופ מתאדה, להוסיף מעט מים רותחים ויין מהצדדים ולהנמיך את החום ל-165 מעלות. התפוחים מוכנים כאשר הם רכים למגע

גיוון: להגיש עם גלידה, קצפת או שערות חלבה

קרדיט צילום מוצרים: אייל גרניט

קרדיט צילום מנה – PEXELS

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן