היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

ט"ו בשבט שמח עם "מקורמיק" חברת "ר.ב.דגנים" מגישה לרגל ט"ו בשבט עוגת שקדים חלומית, רכה ומלאה בטוב: עוגת שקדים עם ריבת תפוז סיני

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "ר.ב.דגנים", היבואנית הבלעדית לישראל של מותג התבלינים העולמי מקורמיק, מגישה לרגל ט"ו בשבט יחד עם הבלוגרית הילה וייס, מתכון נהדר לעוגת שקדים חלומית עם ריבת תפוז סיני בהכנה ביתית, בשימוש תמצית התפוז הטהורה של מקורמיק, המעניקה לעוגה ניחוח משכר של תפוזים. העוגה קלה להכנה ויפיפייה, תקשט את שולחן החג ונפלאה להגשה לצד שתייה חמה.

קרדיט צילום: הילה וייס סטיילינג

ט"ו בשבט שמח!

מצרכים (לעוגה בתבנית מוארכת):

לריבה:

2 כוסות תפוז סיני

3/4 כוס סוכר קנים

לעוגה:

1 כוס שקדים טחונים

1 כוס שבבי קוקוס

1 כוס קמח כוסמין

1/2 כפית אבקת אפיה

1/2 כפית סודה לשתייה

2 ביצים

4-5 טיפות תמצית תפוז טהורה של מקורמיק

1/2 כוס שמן חמניות

1/2 כוס ריבת תפוז סיני

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית כורכום

אופן ההכנה:

  1. להכנת הריבה: טוחנים בבלנדר את התפוז סיני ומבשלים עם סוכר על אש בינונית עד שהריבה מסמיכה מעט והצבע הופך מצהוב לכתום. מעבירים לצנצנת מעוקרת.
  2. להכנת העוגה: מערבבים יבשים – שקדים, קוקוס, קמח, אבקת אפיה, קינמון, כורכום וסודה לשתייה.
  3. בקערה נפרדת מערבבים רטובים – ביצים, ריבה, תמצית תפוז טהורה ושמן.
  4. מאחדים את היבשים עם הרטובים עד לקבלת בלילה נוזלית ומעבירים לתבנית משומנת.
  5. אופים למשך 30-40 דקות עד שהקיסם יוצא יבש והעוגה שחומה מלמעלה.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן