היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

mama Q מציגה את "מֶה מֶה קיו": גליל טבעוני ואיכותי בסגנון גבינת עיזים שלא תאמינו כמה שהוא טעיםם. וזה לא אנחנו אומרים, זה אתם! הגליל זכה בתואר "הגבינה הטבעונית הטובה ביותר" לשנת 2021. הוא פרווה, ללא חומרים משמרים והוא נהדר למריחה, לאפייה ולבישול

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת mama Q, המתמחה בממרחים טבעוניים איכותיים בסגנון גבינות שמנת, מציגה את "מֶה מֶה קיו": גליל טבעוני פרווה בסגנון גבינת עיזים ללא כולסטרול, חומרים משמרים ו-E למיניהם. לא תאמינו כמה שהוא טעיםםםם – וזה לא אנחנו אומרים, זה אתם: רק לאחרונה זכה המוצר בתואר "הגבינה הטבעונית הטובה ביותר" לשנת 2021 במצעד האוכל הטבעוני של MAKO, גרין וקבוצת הפייסבוק "טבעוני וטעים". זו הפעם השלישית ברציפות שהחברה זוכה במקום הראשון, אותו קטפה קודם עבור סדרת "קרמאמה" – ממרחים בסגנון גבינת שמנת בטעם מעושן-בצל, שום-שמיר וזיתים. 

לראשונה, "גבינה טבעונית" עונה לצרכים קולינאריים מגוונים והיא מתאימה למריחה, בישול, ממולאים, מילויים, מאפים ועוד: הודות לעובדה שהיא עוברת ברובה הליך טבעי של גיבון, טעמה ומרקמה נטעמים כגבינת עיזים מהחי. הממרח מתאים לקהל הטבעוני, הצמחוני, שומרי הכשרות, למפחיתנים ולכל מי שאוהב אוכל טעים!

קיבלתי להתנסות את הגליל הטבעוני בסגנון גבינת עיזים, ומה שנותר לי להגיד זה וואו אחד גדול, ממש ממש טעים, ומבטיחה לכם שתחשבו שזה גליל גבינת עיזים, טעם מעולה, נמרח נהדר על לחם, טעים לאכילה לצד ירקות, נהדר מעל קיש,

בתוך מאפה ועוד ועוד, הופתעתי מאוד מהגליל הטבעוני הזה, ובהחלט נותן מענה קולינרי נהדר לטבעוניים, צמחוניים, רגישים ללקטוז, שומרים על כשרות ובכלל כלל הצרכנים, אני בהחלט מאמצת את הגליל הטבעוני קבוע אצלי בבית, וממליצה בחום, אתם חייבים לנסות…

"מה מה קיו" מכילה ברובה מרכיבים גולמיים שלא עברו עיבוד תעשייתי, כמו למשל פולי סויה שאינם מהונדסים גנטית, ושקדים. הממרח מכיל חלבון ופחמימה איכותיים, ושומן מהצומח. בין המשתמשים בממרחים של מאמא קיו שפים, מסעדות ומעדניות ובהם השף מושיק רוט ומסעדת משק ברזילי. הממרחים מומלצים גם בידי תזונאיות בכירות.

מה מה קיו הוא הפיתוח האחרון של חברת "מאמא קיו" – מיזם של השף אופיר ג'ובני. "אוכל צריך להיות טעים, ועליו לאחד ולחבר בין אנשים", אומר ג'ובני, "המסע שלי לפיתוח אוכל טבעוני, טעים ואיכותי שגם קרניבורים יחטפו, החל משום שכטבעוני התקשיתי למשל למצוא ממרחים בסגנון גבינה שגם יהיו טעימים, איכותיים ומזינים. אני שף, וזה שהפכתי לטבעוני לא הנמיך את הסטנדרטים שלי. החלטתי לפתח ולייצר מוצרים שלא הייתי מתבייש להגיש במסעדות". ג'ובני הקים את מאמא קיו – חברת מזון עם חזון, בה הוא מפתח מוצרים טבעוניים, טעימים ואקולוגיים שיחברו בין אנשים.

עד לפני כ-15 שנים היה ג'ובני מוכר בסצינת הקולינאריה הישראלית (מחבר הספר "חצילים", עבד וכיהן כשף וכשף יועץ במסעדות דן אילת, משק ברזילי, מול ים, פרונטו, NG). במהלך של התפתחות עצמית עזב את המטבח ועסק בקואוצ'ינג ובפסיכולוגיה בודהיסטית, הפך לטבעוני ולבסוף חזר לעולם הקולינאריה, כיזם וכמפתח מוצרי מזון איכותי וטבעוני, במחיר שפוי.

מֶה מֶה קיו – ממרח בטעם גבינת עיזים, במרקם רך ונוח למריחה ולמילוי, משווק באריזת גליל המצמצמת למעלה מ-90% מכמות הפלסטיק (בהשוואה לאריזה בגביע). נהדר להגשה עם זיתים, פלפל קלוי, פסטו, שמן זית עם נגיעה של בלסמי, על לחם, כמילוי למאפים וגם ככה סתם, עם כפית…

כשר פרווה בהשגחת  בד"צ בית יוסף.

מחיר: 15.90 ש"ח לגליל במשקל 160 גרם.

להשיג ברשת שופרסל גרין, ברשת ניצת הדובדבן ובחנויות טבע.

קרדיט צילום – אלכסנדר שליט.

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן