היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון מנצח לרגל חגיגות יום העצמאות ה 74: נקניקיות פרנקפורטר בזיגוג מייפל, ג'ינג'ר ותפוז

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לרגל חגיגות ה 74 של מדינת ישראל, רשת טיב טעם מציעה מתכון מנצח להכנת נקניקיות פרנקפורטר בזיגוג מייפל, ג'ינג'ר ותפוז.

מדובר במנה שמתאימה לחגיגות יום העצמאות, עם טאץ קולינארי, מנה טעימה, עשירה ומנצחת.

קרדיט צילום: דניאל לילה

רכיבים:
1 חבילת נקניקיות פרנקפורט
רוטב:

5 כפות מייפל
1 כפית טבסקו
1 כף ג'ינג'ר קצוץ דק
1 כף גרידת תפוז
מיץ מתפוז אחד
1 כף פלפל שחור גרוס
1 כף טימין טרי קצוץ
חצי כפית מלח
הכנה:
מבשלים את הנקניקיות במים כ5 דקות לאחר רתיחה. מסננים ושומרים בצד.
במחבת רחבה מחממים יחד את כל רכיבי הרוטב. מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים כ5 דקות עד לקבלת זיגוג סמיך שעוטף את הנקניקיות. מגישים חם לצד תוספת שאוהבים.
חצי כוס זיתים קצוצים דק
3 שיני שום כתושות
מיץ וגרידת מלימון אחד
3/4 כוס שמן זית
1 כפית מלח אטלנטי

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן