היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

טיב טעם חוגגת שבועות… וחולקת מתכון שאסור לכם לפספס: מיני טארטים עם אגסים, גורגונזולה ופרושוטו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

רשת טיב טעם חולקת מתכון קל להכנה, לקראת חג השבועות. מיני-טארטים עמוסי גודיז ב 5- דקות עבודה –  מיני טארטים עם אגסים, גורגונזולה ופרושוטו.

קרדיט צילום: רונן מנגן

מצרכים ל-10 מאפים אישיים:

1 חבילה (600 גרם) בצק עלים על בסיס חמאה שהופשר במקרר במשך הלילה – כאשר עובדים עם הבצק עלים חשוב שהוא יהיה קר מאוד, אחרת קשה לקרוץ ממנו צורות, ניתן לשים את הבצק העלים בקירור עד לתחילת ההכנה ומשתדלים לעבוד במהירות.

3 אגסים בקליפתם מגולענים וחתוכים לשמיניות

200 גרם גבינת גורגונזולה של Ciresa מפוררת

10 פרוסות דקות פרושוטו של מעדני מזרע

2 כפות דבש

1 כף עלי תימין

מלח ופלפל שחור גרוס

1 ביצה טרופה להברשה

אופן ההכנה: מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. פורסים את הבצק על משטח עבודה מקומח וקורצים ממנו 10 עיגולים בקוטר 9 ס"מ. מניחים את עיגולי הבצק בתבנית. מסדרים במרכז כל עיגול 2 פלחי אגס, כפית גורגונזולה מפוררת ופרוסת פרושוטו. מזלפים על כל עיגול מעט דבש, מפזרים תימין ומתבלים במלח ופלפל. אופים במשך 15 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים והגבינה מבעבעת. ניתן, להחליף את האגס בפרוסות נקטרינה או שזיף, מגישים חם ונהנים.

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן