היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מי לא אוהב פיצה ופוקאצ'ה? לכבוד חג השבועות, מציעה טחנת "קמח הארץ" להכין לשולחן החג את המאפים האהובים עם "קמח פיצה ופוקאצ'ה" איכותי, ללא צורך בניפוי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מי לא אוהב פיצה ופוקאצ'ה? לכבוד חג השבועות, מציעה טחנת "קמח הארץ" להכין לשולחן החג את המאפים האהובים – עם "קמח פיצה ופוקאצ'ה" איכותי, ללא צורך בניפוי. מגוון הטעמים שאפשר להוסיף לכל אחד מהמאפים הוא אינסופי – כך שאפשר להכין בצק פעם אחת, וליצור עשרות טעמים. 

חג שבועות מתקרב והכי כיף לאכול פיצות, פוקאצות, לחמים טובים עם גבינות ועוד, אני מאוד אוהבת פיצה ועם הקמח הנהדר של טחנת קמח הארץ, הכנת פיצה ופואקצ'ה הופכת להיות מאוד קלה,

והתוצאה ממש מדהימה בזכות הקמח הנהדר הזה, קל מאוד לעבוד איתו והתוצאה מושלמת, הכנתי פיצה עם קמח הארץ פיצה ופוקאצ'ה ,ואני ממליצה מאוד.

 

מצרכים:1 ק"ג קמח פיצה ופוקאצה של קמח הארץ, 650 מ"ל מים, 2 כפיוץ שמרים יבשים, 1 כף גדושה מלח, 3 כפות שמן, להכנת הרוטב קופסת עגבניות מרוסקות, 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס, שן שום כתושה, כפית אורגנו יבש או טרי, מעל הרוטב שמתי עגבניות שרי, גבינה צהובה ואחרי שהפיצה מוכנה הוספתי גבינת בורטה, עלי בזילקום ורוטב בלסמי.

אופן ההכנה: לערבל במיקסר קמח מים ושמרים שתי דקות, להוסיף מלח ושמן לערבל עד קבלת בצק רך ודביק, להעביר לקערה משומנת, לכסות ולהתפיח  שעה, לחלק ל- 4 כדורים ולהתפיח עוד חצי שעה, לחמם תנור 230 מעלות, לרדד את הבצק מעליו את הרוטב ואת התוספות שאוהבים, מכניסים לתנור ל-20 דקות עד שמוכן.

הקמח, תוצרת גרמניה, הוא קמח חיטה לבן באיכות מעולה, עשיר במיוחד בחלבון ובגלוטן. הקמח יוצר בצק חזק, גמיש, רך ובעל מרקם וטעם עשירים ובזכות הרכבו הוא מתאים במיוחד להכנת פיצות ופוקאצ'ות.

כשר פרווה, בהשגחת בד"ץ מהדרין הרב רובין והרבנות הראשית לישראל.

מחיר: 10 ש"ח לאריזה במשקל 1 ק"ג.

את הקמחים של "קמח הארץ" ניתן להשיג באתר הטחנה – המבצע משלוחים לכל רחבי הארץ.

"קמח הארץ" הינה טחנת קמח ישראלית (מ-2009) במושב כוכב מיכאל, המייצרת ומשווקת קמחי איכות במחירים הוגנים. הקמחים הנטחנים בה מכילים את גרעין החיטה בשלמותו, כולל הסובין והנבט. הקמחים המיובאים מגיעים מטחנות קמח מובילות ומתמחות בגרמניה, צרפת ואיטליה.

עפ"י חזונו של מייסדה, אמנון ברזין, הטחנה נותנת מענה לאופה הביתי והמקצועי ומספקת קמחים איכותיים ומוכרים לצד נדירים ומיוחדים. בקמחים: קמחים מלאים ממגוון דגנים; קמח פיצה; קמחים צרפתיים; קמחים מדגנים עתיקים; קמחי פרימיום ועוד. בנוסף, משווקת הטחנה את המותג נטול הגלוטן MOLINO (מולינו) הכולל דברי מאפה, תערובות לאפייה ועוד. בצמוד לטחנה פועל בית מאפה ללחמי מחמצת טריים, הבודק הלכה למעשה את מגוון הקמחים ומשמש כמוקד ידע לאופים בכל הרמות.

"קמח הארץ" מציעה להכין פיצה מעולה:

הפיצה של דודו אסלן, מבית הקפה "חממת הסחלבים" בקיבוץ מעלה החמישה

מצרכים:
לבצק
1 ק"ג קמח פיצה ופוקאצ'ה של "קמח הארץ"
650 מ"ל מים חמימים

5 גרם שמרים יבשים
25 גרם  מלח

לרוטב (להכפיל כמויות לפי הצורך)
1 ק"ג עגבניות שלמות

20 גרם סוכר

20 גרם מלח

1 כפית אורגנו

אופן ההכנה:

בצק

מכניסים את כל המרכיבים למיקסר עם וו לישה, לשים 10 דקות

לאחר הלישה מחלקים לכדורים (250- 300 גרם לכדור), ומקמחים

מסדרים את הכדורים (עם רווחים ביניהם) על תבנית מקומחת, מכסים במגבת

מתפיחים כ-24 שעות במקרר (אם אין אפשרות להכניס למקרר, ניתן להתפיח כמה שעות בטמפ' החדר)
רוטב:

טוחנים הכל בבלנדר/מעבד מזון, עד למרקם הרצוי

הכנת הפיצה:

משטחים את כדורי הבצק בתבנית פיצה

מורחים מעל כמות נדיבה של רוטב

מחממים תנור לחום גבוה, מכניסים את הבצק עם הרוטב ל-5 דקות, מוציאים ומוסיפים את המוצרלה ותוספות שאוהבים, ומכניסים שוב לתנור עד שהבצק משחים והגבינה מבעבעת.

אם יש תנור מקצועי: אופים את הבצק, הגבינה והתוספות, בחום גבוה של 300 מעלות, עד שהבצק משחים והגבינה מבעבעת.

קרדיט צילום מוצרים – קמח הארץ

קרדיט צילום מנה – הגר עמיבר

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן