היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

"תבואות" מציעה קמח חומוס כשר לפסח, עשיר בערכים תזונתיים ונהדר להכנה של מגוון מנות טעימות לחג!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "תבואות", המתמחה במוצרי
מזון אורגניים וטבעיים, מציעה לחג הפסח – קמח חומוס איכותי כשר לפסח,
המתאים להכנה של מגוון מאכלים נהדרים לחג ולחול המועד.

קמח החומוס, המיוצר מגרגרי חומוס טבעיים,
עשיר בערכים תזונתיים ובהם חלבון, פחמימות מורכבות, אשלגן, ברזל, סידן
ומינרלים שונים. הקמח מתאים כתחליף ביצה במתכונים שונים ומשמש גם כחומר
"מדביק" בהכנת קציצות, כאשר מטגנים אותו, הוא מקבל טעם המזכיר פלאפל, קמח
החומוס פופולארי במיוחד במטבח ההודי והטבעוני.

מזל שיש לנו את חג פסח שמתקרב כי כך אני
נחשפת לקמחים חדשים, קמח החומוס בהחלט יכול לשמש להכנת מתכונים רבים שניתן
גם בזכותו להנות ממגוון מאכלים טעימים, אני בהחלט מאמצת  את הכנת החביתה עם
קמח חומוס בהחלט רעיון נהדר, בעיקר בגלל הערכים התזונתיים שיש בקמח
החומוס, חברת תבואות ממשיכה להפתיע עם מוצרים אורגניים מעולים ואיכותיים,
ממליצה בחום.

אפשר להכין מקמח החומוס מגוון מאכלים – חביתה טבעונית, קציצות, פשטידות, גונדי  ועוד.

מחיר: 13.90 ש"ח (לאריזה של 500 גרם).

כשר לפסח בהשגחת הרבנות מטה יהודה.

להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

לפרטים: www.tvuot.co.il

הצעה למתכון: פאקורה – ירקות מטוגנים בבלילת קמח חומוס – כרובית, פלפל, תפוח אדמה, חציל ובצל

קרדיט צילום:חברת תבואות

מצרכים:

1 כרובית – מופרדת לפרחים בינוניים

1 פלפל אדום או כתום, חתוך לרצועות בעובי ½1 ס"מ

2 תפוחי אדמה בינוניים עם קליפה, שטופים

1 חציל חתוך לפרוסות בעובי 1-½1 ס"מ

1 בצל, חתוך לרצועות בעובי ½ ס"מ

לבלילה:

3 כוסות קמח חומוס של "תבואות"

3 כוסות מים

תבלינים: סה"כ 6 כפיות של התבלינים הבאים
(ביחס שטעים לכם: מי שאוהב יותר שום – ישים יותר שום, מי שלא פפריקה חריפה –
יוותר עליה, וכו'): שום גבישי, כמון, פפריקה, פפריקה חריפה, גרגרי הל, מלח
ופלפל שחור.

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מבשלים את הכרובית ותפוחי האדמה במים רותחים כ-10 דקות. מסננים ומצננים. מקלפים את תפוח האדמה ופורסים לפרוסות בעובי של כ-½ ס"מ.

בקערה מתאימה מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח חומוס ותבלינים. מוסיפים מים לאט לאט ומערבבים עד שמתקבלת בלילה סמיכה, ללא גושים.

מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר, מחבת או סוטאז' מתאימים.

טובלים כל ירק בבלילה (על הבלילה לכסות את
כולו) ומכניסים לשמן הרותח. כשהבלילה מזהיבה, להוציא למסננת. מטגנים על
להבה בינונית-גבוהה בכמה סבבים. את הבצלים מכינים כך: לוקחים חופן פרוסות,
מצפים בבלילה ומניחים בשמן הרותח, בתלולית קטנה.

מגישים חם.

אפשר להגיש עם מטבלים שונים, צ'אטני עגבניות פיקנטי או עם מיץ מלימון טרי.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן