היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

סלט ירוק עם נקטרינות וקרוטונים מתכון מאיה דרין, שפית ועיתונאית אוכל, צילום גל בן זאב באדיבות סולתם

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

יום העצמאות הקרב ובא הוא אומנם חג בו הכוכבים הראשיים אמורים להיות המנגל והבשרים, אך הסלט הנכון בקלות יכול לגנוב את ההצגה. העונה הקייצית ויום העצמאות הם העת הנכונה ליהנות מסלט ירוק ונקטרינות טעים ומרענן.

קרדיט צילום: גל בן זאב

רשימת חומרים ל-4 מנות:

1 ראש חסה סלנובה

1 ראש חסה קיסר

1 צרור ארוגולה

שפע עשבי תבלין שאוהבים

4 נקטרינות פרוסות דק

4 פרוסות לחם

שמן זית לפי הצורך

מלח ופלפל לפי הטעם

לקרוטונים:

4 פרוסות לחם

מעט שמן זיתֿ
מלח ופלפל לפי הטעם

לרוטב:

¼ כוס חומץ תפוחים

מעט מיץ לימון

¾ כוס שמן זית עדין

1 כף דבש

1 כף גדושה חרדל משובח

2 שיני שום כתושות

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

לקרוטונים: בוצעים פיסות מן הלחם, פורסים על תבנית אפייה מרופדת נייר אפייה.

מזלפים מעל שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ואופים בתנור, בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-8 דקות עד שמזהיב.

לרוטב: מערבבים את כלך מרכיבי הרוטב, מתקנים תיבול.

הרכבת הסלט: מערבבים את כל מרכיבי הסלט, מתבלים ברוטב ומפזרים מעל קרוטונים.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן