היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

פרימור משיקה לרגל הקיץ: מיץ מנדרינה ומיץ פירות ונגיעת גזר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

יצרנית המיצים הטבעיים "פרימור" מרחיבה את מגוון המיצים עם שתי השקות קיץ טעימות ומפתיעות. החברה משיקה שני משקאות מבוססי פרי בטעמים מרעננים במיוחד:

קרדיט צילום: אראל סגרון

מיץ מנדרינה, ומיקס פירות "מולטיפרוט", המבוסס על שילוב טעים של מגוון פירות טרופיים וגזר. המיצים החדשים מורכבים ממגוון פירות רחב וטעים ללא חומרים משמרים, ללא תוספת סוכר או צבעי מאכל וישווקו בבקבוק משפחתי של 1 ליטר. את המיצים, בעיצובו של רוני ברוקס, ניתן יהיה להשיג במדפי המיצים במקררים כחלק מנבחרת המיצים הטבעיים של פרימור.

קיבלתי לסקירת טעימה את מיצי הפירות החדשים של פרימור, אני מאוד אוהבת את החידושים הקייציים הטעימים והמיוחדים, מיץ הפירות עם מגוון הפירות בשילוב גזר, מאוד טעים ומיוחד, בהחלט מרווה ומרענן בימי הקיץ הלוהטים, וגם עם נהדר בזכות הערכים התזונתיים של הפירות, בנוסף המיץ הטבעי החדש מיץ מנדרינה, מפתיע מאוד, ונותן אפשרות להנות מטעם פרי הדר גם בקיץ, בהחלט חשיבה נהדרת של חברת פרימור, שממשיכה להפתיע כל פעם מחדש עם טעמי המיצים החדשים שלה, בהחלט חגיגה קייצית מופלאה וטעימה.

הטעמים החדשים נפלאים גם לשתייה בארוחת הבוקר לכל המשפחה, וכן לערבוב עם קוקטיילים ושייקים. הם מצטרפים למגוון המיצים הסחוטים והמצוננים של "פרימור" הכולל מיץ תפוזים 100% סחוט טבעי, המיץ האהוב והנמכר ביותר בישראל בקטגוריית המיצים הסחוטים, מיץ רימונים 100% סחוט טבעי, מיץ תפוחים טבעי, משקה לימונים ונענע, מיץ תפוגזר ועוד.

לדברי שי שלו, מנהל מותג "פרימור", "כמובילי קטגוריית המיצים הסחוטים והמצוננים החלטנו לגוון עם מוצרים חדשים, המתכתבים עם המגמות החדשות בעולם המיצים ודוכני הסחיטה, ולהביא לצרכן מיצים עם טעמים נוספים כדי לספק חוויית טעם מיוחדת ומגוונת".

מחיר לצרכן (נקבע על ידי המשווקים): כ- 14.60 – 17.70 ₪ לבקבוק 1 ליטר. 

כשרות חוג חתם סופר פ"ת והרבנות נחל שורק.

להשיג ברשתות המזון, חנויות הנוחות והחנויות המובחרות ברחבי הארץ.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן