היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חגיגה בלקנית! מתכון גלדי בצל ממולאים חמוצים מתוקים באדיבות השף גיל אבירם והמותג סולתם.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

גלדי בצל ממולאים חמוצים מתוקים

קרדיט צילום: גיל אבירם

הכנה ראשונית של הבצל:

לוקחים 6 בצלים עם קליפה וחורצים אותם לאורך עד האמצע.

מרתחים את הבצלים המחורצים למשך 10- 15 דקות.

לאחר מכן מוצאים ומפרקים את השכבות בזהירות.

מצרכים למלית:

1 כוס אורז לבן שטוף ולא מבושל

1 עגבניה קצוצה דק

1 בצל לבן קצוץ ומטוגן

1 כפית מלח

2 כפיות סוכר

מצרכים לרוטב:

2 כוסות מים

2 כפות סילאן

2 כפיות מלח

2 כפות סוכר גדושות

מיץ משני לימונים.

אופן ההכנה:

  1. לוקחים חתיכת בצל בגודל של כף לערך.
  2. ממלאים בכפית מהמילוי.
  3. מהדקים היטב ומסדרים בתבנית זה לצד זה.
  4. מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
  5. מורחים את הבצלים הממלואים בשכבה של סילאן ומכניסים לתנור שחומם מראש עד שהבצלים חרוכים מעט.
  6. מכינים את הרוטב בקערה ומערבבים היטב.
  7. יוצקים מעל הבצלים את הרוטב עד לכיסוי.
  8. מכסים את התבנית בנייר אפייה ונייר כסף.
  9. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כשעה.

בתאבון!

המתכון ניתן באדיבות השף גיל אבירם ומותג כלי הבישול והאפייה סולתם www.Soltam.co.il

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן