היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חוגגים ראש השנה עם חקלאי גרנות "חקלאי גרנות" מגישה לרגל ראש השנה וחגי תשרי מתכון משגע לקדירת עוף חגיגית: כרעי עוף בהדרים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

"חקלאי גרנות", המתמחה בגידול פירות הדר ואבוקדו ומשווקת פירות וירקות לרשתות המזון, מגישה לרגל ראש השנה וחגי תשרי ולרגל פתיחת עונת ההדרים, מתכון מרהיב וחלומי, של כרעי עוף עם הדרים הנאפים בתנור. שילוב טעמי העוף עם פירות ההדר יוצרים מנה משגעת וטעימה במיוחד. המתכון קל הכנה ומתאים כמנה עיקרית בסעודת החג החגיגית.

קרדיט צילום: הדס ניצן

שנה טובה ומתוקה!

מצרכים (לכ-5 מנות):

5 יחידות כרעיים עוף

1/2 אשכולית אדומה פרוסה

2 תפוזים קלופים ופרוסים

1 קליפה מגורדת משני תפוזים

2 כפות רוטב סויה

2 כפות סילאן

אופן ההכנה:

  1. בקערה משהים יחד למשך מספר שעות את העוף יחד עם גרידת התפוז, רוטב הסויה והסילאן.
  2. בתבנית אפייה מסדרים שכבה של פירות הדר פרוסים ומניחים מעליהם את העוף.
  3. מפזרים פרוסות הדרים מעל הכרעיים, מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך שעה.
  4. מסירים את נייר האלומיניום ומשאירים להזהבת העוף למשך כ-20 דקות נוספות.
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן