היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

בדיוק כשמתקרר: מרק עוף של בית מתכון מאיה דרין, שפית ועיתונאית אוכל, באדיבות סולתם.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מרק עוף של בית מתכון מאיה דרין

קרדיט צילום: גל בן-זאב

רשימת חומרים ל-4 מנות:

8 יח׳ כנפי עוף

6 יח׳ גרונות עוף

2 כפות שמן זית

1 בצל מקולף וחתוך לרצועות

1 כרישה קטנה חתוכה לפרוסות

2 גזרים מקולפים וחתוכים לפרוסות עגולות או למקלות דקים

2 יח׳ שורש סלרי ו/או פטרוזיליה חתוך לפרוסות

2 ענפי סלרי קצוצים

4 שיני שום

3 גבעולי שמיר

3 גבעולי פטרוזיליה

1 חתיכת דלעת בשלמותה

2 יח׳ קישואים חתוכים לפרוסות עבות

מלח לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:

מחממים סיר עם כף שמן, מתבלים את נתחי העוף במלח ופלפלים ומשחימים מכל הצדדים.

מוציאים את נתחי העוף מהסיר ושמים בצד.

לאותו סיר מוסיפים כף שמן ומזהיבים בו בצל, כרישה, סלרי, שורש וגזר.

מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים את חתיכת הדלעת והקישואים, יוצקים מים עד כדי כיסוי, מוסיפים פטרוזיליה ושמיר ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש, מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.

מתקנים תיבול.

בתאבון!

המתכון באדיבות השפית ועיתונאית האוכל מאיה דרין ומותג כלי הבישול והאפייה סולתם www.Soltam.co.il

 

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן