היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

בוקר מנצח עם "פרימור" יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים "פרימור" מגישה מתכון לארוחת בוקר מקורית: מקושקשת תפוזים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון לארוחת בוקר ישראלית קלאסית, עם טוויסט: מקושקשת תפוזים. תערובת ביצים מקורית בתוספת מיץ תפוזים, המעניקים לביצים מרקם אוורירי וטעם משגע. המתכון פשוט וקל להכנה, מתאים כארוחת בוקר או ערב, לצד בייגל וירקות טריים וכמובן, מיץ תפוזים סחוט טבעי. בתיאבון!

קרדיט צילום: אולגה טוכשר

מצרכים (לכ- 2 מנות):

4 ביצים

2 כפות מיץ תפוזים סחוט טבעי של פרימור

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

מעט שמן לטיגון

להגשה:

בייגל / טוסטים / לחם / לחמניות

מיץ תפוזים סחוט טרי של פרימור

ירקות טריים חתוכים

אופן ההכנה:

  1. שוברים את הביצים לקערה, מוסיפים את מיץ התפוזים וטורפים היטב.
  2. מחממים מעט שמן במחבת עם ציפוי נונסטיק, יוצקים את תערובת הביצים ובוחשים בעזרת מרית או כף עץ על להבה בינונית כך שהביצים יתבשלו בהדרגה בחתיכות קטנות ולא כחביתה בבת אחת.
  3. מתבלים את הביצים במלח ופלפל וממשיכים לבשל תוך כדי בחישה כמה דקות עד שהן כמעט מבושלות לגמרי והמקושקשת יציבה. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מגישים את המקושקשת עם בייגל או פרוסות לחם טוסט, לצד ירקות טריים.
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן