היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון ספינג׳ מסורתי עם טוויסט עכשווי באדיבות השף גיל אבירם וסולתם

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חנוכה הוא חג של אור, שמן וריחות מטבח שעוטפים את הבית בחמימות. לצד סופגניות ולביבות, ספינג׳ – המאכל המסורתי של יהודי צפון אפריקה – מצטרף לשולחן החג כמחווה לטעמים אותנטיים. הבצק האוורירי, שעובר טיגון עמוק ומצופה בסוכר, מסמל את השמחה והפשטות שבחג. השף גיל אבירם, בשיתוף מותג סולתם, מביא מתכון ייחודי שמשלב ניחוחות גרידת תפוז ולימון, המחברים בין מסורת לטוויסט עכשווי.

קרדיט צילום: גיל אבירם

מצרכים:

1 קילו קמח

2 כפות שמרים

כוס סוכר

כפית מלח

כך גרידת לימון

כף גרידת תפוז

750-800 סמ״ק מים

שמן לטיגון עמוק

סוכר לציפוי

אופן הכנה:

מערבבים את כל חומרי הגלם, ומוסיפים את המים לאט לאט תוך כדי לישה ביד (הבצק צריך להיות דליל)

כשהבצק אחיד, מכסים ומתפיחים.

לאחר שהבצק תפח, מפילים אותו, לשים שוב מכסים ומתפיחים בשנית.

חוזרים על הפעולות פעם נוספת.

לאחר תפיחת הבצק בפעם השלישית, מפילים אותו, מחממים שמן לחום בינוני גבוה.

בעזרת ידיים רטובות מעט, לוקחים מהבצק ומניחים בזהירות בשמן.

כשהספינג׳ שחומים מוציאים מיד ומצפים בסוכר.

המתכון באדיבות השף גיל אבירם ומותג כלי הבישול והאפייה סולתם www.Soltam.co.il

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן