היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חגיגת ט"ו בשבט עם חקלאי גרנות "חקלאי גרנות" מגישה לרגל ט"ו בשבט מתכון למנה עשירה בפירות ארצנו: סביצ'ה הדרים חגיגי

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

האילנות פורחות והטבע נמצא בשיאו, זהו גם זמן עונת ההדרים, ט"ו בשבט בפתח. לרגל ט"ו בשבט מגישה "חקלאי גרנות", מגדלת ומשווקת האבוקדו ופירות ההדר הגדולה בישראל, מתכון לסלט מרהיב עם מיטב פירות ארצנו: סביצ'ה הדרים חגיגי. סלט עשיר עם פילה דג דניס, מקושט בפירות הדר מפולטים, קרם פרש וגבינת חלומי, ומעליהם רוטב ויניגרט חלומי מפירות הדר. המתכון קל להכנה, טעים להפליא ומתאים להגשה בארוחת החג, לזוג ולמשפחה.

קרדיט צילום: הדס ניצן

ט"ו בשבט שמח!

מצרכים (לכ-2 מנות):

1 פילה דג דניס נקי מעור ועצמות חתוך לקוביות

1/2 תפוז מפולט של "חקלאי גרנות"

1/4 אשכולית אדומה מפולטת של "חקלאי גרנות"

1 קלמנטינה מפולטת של "חקלאי גרנות"

3 כפות קרם פרש

3-4 קוביות גבינת חלומי

קורט מלח ופלפל

לרוטב הויניגרט:

1 מיץ מחצי תפוז

1 מיץ מחצי לימון

1 מיץ מרבע אשכולית אדומה

1/4 כוס שמן זית

לקישוט:

מספר עלי מיקרו כוסברה

סומק

אופן ההכנה:

  1. מכינים את רוטב הויניגרט: בצנצנת שמים את כל רכיבי הרוטב, הפירות הסחוטים ושמן הזית ומשקשקים היטב לערבוב.
  2. מסדרים בצלחת את פיסות הדג, פלחי הדרים מפולטים, קרם פרש וקוביות חלומי.
  3. מטפטפים בעדינות את רוטב הויניגרט מעל וזורים קורט מלח ופלפל.
  4. מקשטים בעלי מיקרו כוסברה ומעט סומק ומגישים.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן