היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

פונץ' רומנטי ומפתיע לוולנטיין דיי מבית השף גיל אבירם ובאדיבות סולתם

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

ולנטיין דיי הוא ההזדמנות המושלמת לצאת מהשגרה ולפנק את בני הזוג במחווה מפתיעה ומלאת אהבה. במקום להסתפק בכוס יין או קאווה המסורתית, למה לא להפתיע עם משקה פונץ' חם, מתובל ומלא בניחוחות משכרים? המתכון המיוחד של השף גיל אבירם, בשיתוף סולתם, הוא תחליף מקורי ומרענן שיכול להפוך את הערב הרומנטי למשהו אחר ומרגש. תוכלו להכין אותו יחד כחלק מהחוויה הזוגית, או פשוט להפתיע את האהובים עליכם במשקה שהשקעתם בו מחשבה ואהבה. כי אין דרך טובה יותר לומר 'אני אוהב/ת אותך' מאשר עם משקה חם שמחמם גם את הלב.

מצרכים:

בקבוק יין אדום יבש

750 סמ״ק מיץ תפוזים סחוט טרי

1 ליטר מים מינרליים

2 כוסות סוכר

3 מקלות קינמון

4-5 כוכבי אניס

7-8 מסמרי ציפורן

2 תפוחי סמיט חתוכים לקוביות

2 תפוזים פרוסים עם הקליפה

אופן הכנה:

מרתיחים את כל החומרים לחמש דקות

חג וולנטיין שמח ומלא אהבה!

המתכון ניתן באדיבות השף גיל אבירם ומותג כלי הבישול והאפייה סולתם www.Soltam.co.il

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן