היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חדש במדף הפירות והירקות "חקלאי גרנות" משיקה מארזים חדשים של אבוקדו בשל ומוכן לאכילה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

גרנות, הנחשבת למגדלת ומשווקת האבוקדו הגדולה בישראל, תחל לשווק לרשתות המזון ולשווקים הסיטונאים שני מארזי אבוקדו בשל ומוכן לאכילה באריזות נוחות לשימוש יומיומי • המארזים יכילו אבוקדו מסוג אטינגר, ארד וריד ומארז מיוחד לאבוקדו מסוג האס

קרדיט צילום: דרור ביהם

"חקלאי גרנות", מגדלת ומשווקת האבוקדו הגדולה בישראל וחברת השיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, משיקה במסגרת עונת האבוקדו בישראל מארזים חדשים של אבוקדו בשל ומוכן לאכילה. המארזים החדשים כוללים אבוקדו המוכן לצריכה באופן מיידי, 2-3 יחידות אבוקדו באריזת נוחות, מזנים שונים לפי העונה בהם אטינגר, ארד וריד. בנוסף, תשווק החברה מארז נפרד לאבוקדו מסוג האס, הנחשב לזן המובחר ביותר ומוביל את שוק הייצוא של האבוקדו לחו"ל, עם שיא ביקושים בעולם.

אצלנו בבית מאוד אוהבים לאכול אבוקדו, ואנו צורכים אותו על בסיס יומיומי, מוסיפים את האבוקדו למגוון ארוחות, וגם אוכלים ישירות עם כפית, אין כמו טעם האבוקדו והערכים התזונתיים שלו, בקניית האבוקדו אני משתדלת לקנות אבוקדו מוכן לאכילה, כך שאני חוסכת את זמן ההמתנה לבשלות האבוקדו, וזה מאוד נוח, מאוד שמחתי להתנסות באבוקדו הבשל ומוכן לאכילה של חקלאי גרנות, אני מאוד אוהבת את האבוקדו שלהם, ובהחלט זוהי בשורה נהדרת לצרכנים, שהם מתחילים לשווק אבוקדו בשל ומוכן לאכילה, כי האיכות והטעם של האבוקדו שלהם מעולים, וזה ממש מושלם.

שיווק אבוקדו בשל ומוכן לאכילה מהווה יתרון עצום לצרכן. האבוקדו ניתן לאכילה מרגע הקנייה באופן מיידי וחוסך את זמן ההמתנה להבשלת האבוקדו בבית ואת תשומת הלב הנדרשת לצריכת האבוקדו בזמן, למניעת בזבוז של חומר הגלם והפסד כספי. לדברי תמיר בושניצקי, מנכ"ל חקלאי גרנות, "אנו רואים עלייה חדה בביקוש לאבוקדו בשל בקרב הצרכן הישראלי, שהפך לחלק מהתזונה היומיומית מסיבות של טעם, בריאות ונוחות ולכך אנו מבקשים לתת מענה בשני מארזי נוחות מיוחדים".

קרדיט צילום: דרור ביהם

למרות המלחמה והאתגרים שהביאה עמה, עונת האבוקדו בשנה החולפת הייתה טובה לחקלאים הישראלים. סה"כ שיווקה חקלאי גרנות השנה כ-50,000 טון אבוקדו, מתוכם כ-32,000 טון אבוקדו יוצאו למדינות שונות ברחבי העולם.

כשרות: הרב אפרתי.

מחיר מומלץ לצרכן: משתנה לפי סוג האבוקדו ונקבע סופית על ידי רשתות השיווק.

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן