היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חגיגת פורים עם "אחוה" חברת "אחוה" מגישה לרגל פורים מתכון מתוק וחגיגי לקינוח שוקולדי מרהיב בסגנון דובאי: פרליני שוקולד דובאי עם טחינה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, מגישה לרגל פורים מתכון חגיגי, מתוק וטעים להפליא: פרליני שוקולד דובאי עם טחינה. פרלינים עשירים בסגנון דובאי עם טוויסט – למחית הפיסטוק הצטרפה טחינה גולמית שמעניקה לממתק טעם עשיר ומענג של חלוה. הממתק קל להכנה, אפשר להכינו גם עם הילדים וכמובן, לצרף למשלוחי המנות וליהנות בעונג רב בימי החג.

קרדיט צילום: הדס ניצן

חג פורים שמח!

מצרכים (לטבלת פרלינים גדולה או 2 טבלאות שוקולד):

500 גרם שוקולד חלב
300 גרם אטריות קדאיף

70 גרם חמאה
4 כפות טחינה גולמית מסורתית של "אחוה"
4 כפות מחית פיסטוק
קורט מלח

אופן ההכנה:

  1. במחבת רחבה ממיסים את החמאה ומכניסים את אטריות הקדאיף. מטגנים יחד תוך ערבוב מתמיד ומוודאים שאין גושים וכל האטריות טוגנו עד לקבלת צבע חום.
  2. מצננים את התערובת ומוסיפים את הטחינה הגולמית, מחית הפיסטוק וקורט מלח ומערבבים.
  3. בקערה ממיסים את השוקולד במיקרוגל (או בחימום מעל לסיר מים רותחים) ויוצקים לתבנית של טבלת פרלינים/שוקולד.
  4. שופכים חזרה לקערה את עודפי השוקולד וטופחים על התבנית עד שנשארת שכבת שוקולד דקה). מכניסים למקרר להתייצבות של מספר דקות.
  5. ממלאים את תבנית הפרלינים/שוקולד במסת הקדאיף ומשאירים מספיק מקום לכיסוי בשוקולד.
  6. מכסים את שכבת הקדאיף בשוקולד מומס ומכניסים לייצוב במקרר.
  7. חולצים את השוקולד מהתבנית, מגישים ונהנים.
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן