היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חוגגים את האביב עם חקלאי גרנות "חקלאי גרנות" מגישה לרגל האביב והחזרה לשגרה מתכון לכריך משגע ועשיר בחלבון: כריך סלמון, אבוקדו וביצה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חג הפסח מאחורינו, האביב כבר כאן וזהו זמן מצוין לכריך עשיר בטעמים וססגוני. לרגל החזרה לשגרה מגישה "חקלאי גרנות", מגדלת ומשווקת האבוקדו ופירות ההדר הגדולה בישראל,

קרדיט צילום: דרור ביהם

מתכון לכריך טעים במיוחד ואף עשיר בחלבון: כריך סלמון, אבוקדו וביצה. הכריך קל להכנה, יכול להתאים כארוחת בוקר או ערב, או כמנת ביניים במסגרת תפריט מאוזן, ליחיד ולזוג.

קרדיט צילום: הדס ניצן

אביב שמח ופורח!

מצרכים (לכ-2 מנות):

2 פרוסות לחם מחמצת או לחם דגנים קלויים

1 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות" פרוס דק

2 ביצים קשות, פרוסות

4 פרוסות סלמון מעושן

1/2 בצל סגול פרוס דק לטבעות

2 גבעולי אספרגוס ירוק, חלוטים או מאודים קלות

2 פלחי לימון

1 כפית שמן זית כתית מעולה

קורט מלח ים ופלפל שחור גרוס

לקישוט: 2 גבעולי בצל ירוק

אופן ההכנה:

  1. קולים את פרוסות הלחם עד שהן פריכות וזהובות.
  2. מסדרים על כל פרוסת לחם את פרוסות האבוקדו בצורה מניפה.
  3. מניחים פרוסות ביצה קשה ולידן פרוסות סלמון מעושן.
  4. מוסיפים גבעול אספרגוס מעל, טבעות בצל סגול ומעט מלח ופלפל שחור.
  5. מזלפים מעט שמן זית מעל ומגישים עם פלח לימון ובצל ירוק שלם לקישוט.
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן