היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חוגגים עצמאות עם "אחוה" חברת "אחוה" מגישה לרגל עצמאות מתכון לשיפודי ירקות בסגנון אסיאתי: שיפודי כרוב ברוטב טחינה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, מגישה לרגל יום העצמאות מתכון ססגוני וטעים במיוחד: שיפודי כרוב ברוטב טחינה. שיפודי כרוב בשני צבעים עם רוטב טחינה עשיר בסגנון אסיאתי, הנצלים על המנגל או בתנור. המתכון קל להכנה ומתאים לחגיגה משפחתית על האש, כתוספת וכמנה לצמחונים.

קרדיט צילום: הדס ניצן

חג עצמאות שמח!

מצרכים (ל-4 שיפודים):

1/2 כרוב אדום

1/2 כרוב לבן

1/4 כוס שמן זית

לרוטב טחינה:

1/2 כוס טחינה גולמית מסורתית של "אחוה"

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 פיסת ג׳ינג׳ר (כ-1 ס״מ)

1 כף סילאן

2 כפות רוטב סויה

1/2 כפית צ'ילי גרוס
1/4 לימון ליים סחוט למיץ

1 כוס מים קרים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות (או מנגל).
  2. חותכים את הכרוב האדום והלבן לאורכו ולרוחבו לקבלת קוביות. משפדים את הקוביות על שיפוד ברזל ומברישים בשמן זית.
  3. מניחים על המנגל או מכניסים לתנור למשך כ- 20 דקות עד ששולי הכרוב נצרבים קלות.
  4. מכינים את הרוטב: מערבבים את רכיבי הרוטב ומוסיפים מים עד לקבלת רוטב במרקם של טחינה.
  5. מניחים את שיפודי הכרוב על צלחת הגשה, מזלפים מעל רוטב טחינה ומגישים.
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן