היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

הפופ אפ הכי מרענן של חנוכה מגיע לת"א Lime משיקה סופגניית ליים אפויה במהדורה מוגבלת באמצעות הבייקרי 'האופים הקטנים'

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

החג הזה יהיה ירוק במיוחד! חברת המיקרומוביליטי  Lime תשיק בחנוכה את הביס שלא ציפיתם לו:  

סופגניית ליים אפויה, שנוצרה על ידי מאפיית האופים הקטנים, עם שילוב טעמים שמפתיע את החיך כבר מהביס הראשון. היא ממולאת בקרם פטיסייר-ליים בעל חמיצות מורכבת ועדינה שמאפיינת את הפרי ומתיקות נקייה. מלמעלה, הסופגנייה מצופה בגנאש שוקולד לבן-ליים עם ארומה הדרית שמוסיפה טוויסט קליל ופרשי.

מקסים מוזס, מנכ"ל Lime ישראל: “הקורקינטים והאופניים שלנו הם חלק מהנוף האורבני בישראל, ואנחנו חיים את העיר ואת הקהילה שמסביבנו. השנה רצינו להביא משהו מיוחד ברוח החג. סופגניית הליים היא הדרך שלנו לחבר בין קולינריה מקומית, אנרגיה אורבנית וטעם פרשי שמייצג את Lime ואת הרוח של העיר. חג שמח!”

הסופגניות יוצעו במהלך ימי החג בלבד במחיר מיוחד של עשרה שקלים בלבד וימכרו במהלך ימי החג בשני מוקדי פופ אפ מוגבלים בזמן: מאפיית 'האופים הקטנים' ברחוב עמק ברכה 25 תל אביב ומאפיית בית לחם ברחוב ויצמן 20 תל אביב.

כמות הסופגניות מוגבלת ל-1000 יחידות! 

אודות ליים 
משימתה של ליים היא לבנות עתיד שבו התחבורה תהיה שיתופית, נגישה וללא פליטות פחמן. כחברת כלי הרכב החשמליים השיתופיים הגדולה בעולם, ליים פועלת בשיתוף עם ערים כדי להפעיל אופניים וקורקינטים חשמליים. החברה נבחרה בעבר לאחת ממאה החברות המשפיעות בעולם על ידי מגזין Time ולמותג בעל השפעה על ידי Fast Company. ליים הפעילה מעל למיליארד נסיעות בחמש יבשות, וסללה את הדרך לדור חדש של פתרונות תחבורה נקיים במקום בעלות על רכב פרטי.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן