היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חוגגים את יום הקרואסון עם "יחיעם" חברת "יחיעם" מגישה לרגל יום הקרואסון הבינלאומי מתכון לכריך מושלם שמשלב פריכות, רכות וטעמים בלתי נשכחים: כריך קרואסון עם פסטרמה בדבש, אבוקדו וירקות טריים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

יום הקרואסון הבינלאומי הוא הזדמנות מצוינת לחגוג עם המאפה האהוב בעולם. חברת "יחיעם" מגישה מתכון לכריך עשיר בטעמים עם טוויסט מפנק במיוחד: כריך קרואסון עם פסטרמה בדבש, אבוקדו וירקות טריים. קרואסון טרי וזהוב הממולא בפרוסות דקות במיוחד של פסטרמה בדבש דק-דק מבית יחיעם, אליהם מצטרפים אבוקדו וירקות טריים היוצרים שילוב של טעמים מאוזנים ומרקמים מגוונים בכל ביס. הכריך מתאים לארוחת בוקר מושקעת, לארוחת צהריים קלילה או לבראנץ' מוקפד עם חברים, כזה שמרגיש חגיגי אבל נגיש להכנה גם בבית.

קרדיט צילום: הדס ניצן

יום קרואסון שמח!

מצרכים (ל-2 כריכים):

2 קרואסונים חמאתיים טריים

2 אבוקדו בשלים

1 חבילה פסטרמה דק-דק עם דבש של "יחיעם" (120 גרם)

1 עגבנייה בשלה, פרוסה דק

1/2 בצל סגול, פרוס דק מאוד

4 מלפפונים חמוצים, פרוסים לאורך או לעיגולים דקים

חופן עלי חסה טריים (לליק, רוקט או חסה מסולסלת)

מלח עדין ופלפל שחור גרוס טרי – לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. חוצים את הקרואסונים לרוחב בעדינות, מבלי לנתק לגמרי.
  2. מועכים את האבוקדו בעזרת מזלג למחית גסה ומתבלים במעט מלח ופלפל. מורחים שכבה נדיבה של האבוקדו על החלק התחתון של כל קרואסון.
  3. מסדרים מעל האבוקדו את פרוסות הפסטרמה בדבש בקיפולים רכים, כך שיישמר נפח ואווריריות.
  4. מניחים מעל פרוסות עגבנייה, בצל סגול ומלפפון חמוץ.
  5. מוסיפים עלי חסה טריים לסיום וסוגרים את הקרואסון בעדינות. מגישים מיד או עוטפים בנייר אפייה להגשה ככריך לקחת.
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן