היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מתכון לשנה טובה ומתוקה מניצת הדובדבן מרכז MALL 7 באר שבע

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

במרכזMALL 7 בבאר שבע דואגים שיהיה לכולנו חג שמח ושנה
טעימה במיוחד, ולכן יחד עם ניצת הדובדבן, הביאו מתכון לעוגת תפוחים פשוטה, קלה
ומהירה לחג שתהפוך כל שולחן חג למנצח.

 

מצרכים:

כוס וחצי קמח כוסמין

1/2 כוס סוכר קוקוס

כף אבקת אפייה

כפית אבקת קינמון

קמצוץ מלח

1/3 כוס שמן זית

3 ביצים

רבע כוס חלב שקדים

6 כפות רסק תפוחים

כף חומץ תפוחים

תפוח חתוך לקוביות

אופציונלי – חצי כוס אגוזי מלך קצוצים ורבע כוס שקדים פרוסים לקישוט.

מה עושים:

מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

מערבבים בקערה את המצרכים הרטובים ומוסיפים את היבשים.

מערבבים היטב שלא יהיו גושים ומעבירים לתבנית, מקשטים מעל עם שקדים
פרוסים ומפזרים מעל מעט סוכר קוקוס לקרמול.

מכניסים לתנור ל30 דק או עד שהקיסם יוצא יבש. ובתאבון!

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן