היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

יצרנית דגני הבוקר Nature’s Path מציגה: סדרת דגני בוקר אורגניים ללא שאריות חומרי הדברה…

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מחקרים רבים מראים כי ארוחת הבוקר היא
הארוחה החשובה ביותר במהלך היום, מכיוון שהיא מסייעת לשיפור יכולת החשיבה,
הלמידה והזיכרון. ארוחה הכוללת דגני בוקר היא פעמים רבות האפשרות הזמינה
והקלה ביותר עבורנו, אך איזה דגני בוקר לבחור מתוך השפע המוצג על המדפים?
הנה כמה נתונים שעשויים לסייע לבחירה נכונה.

כבר שנים רבות שארוחת הבוקר שלי מכילה
דגנים, מעבר לכך שמאוד נוח למלא קערת דגנים ולאכול, אני מקבלת אנרגיה נהדרת
למשך היום, חשוב לי מאוד לאכול דגנים מועשרים בסיבים תזונתיים ואכותיים
ללא כמויות סוכר, אני מאוד אוהבת את דגני הבוקר של חברת דגנים אורגניים,
ללא שאריות חומרי הדברה, וללא רכיבים מהונדסים גנטית *1% מהרווחים נתרם לרווחתן של חיות בר,

קיבלתי להתנסות את הריטאג' מולטיגריין
– פתיתים מתערובת עתירת דגנים – חיטה, חיטת קמוט, שעורה, כוסמין, שיבולת
שועל, דוחן וקינואה, מאוד אהבתי את ההרכב שיש בדגנים, בהחלט ארוחת בוקר
משובחת ומזינה ואיכותית.

הרצון לבחור אוכל בריא הוא לעיתים משימה
מבלבלת למדי,על גבי האריזות של מוצרי מזון רבים מתנוססות מילים כגון "דגנים
מלאים", "רכיבים טבעיים בלבד", "מועשר בסיבים". אך האם כל אלו אכן מבטיחים
מוצרים בריאים? אם הם לא מאושרים כאורגניים, לאו דווקא.

למה אורגני? בשנים האחרונות, נעשה שימוש
רב בהנדסה גנטית בארה"ב ובמדינות נוספות בעולם, כדי לפתח זנים של חיטה,
תירס, סויה, אורז, שיבולת שועל וכן סלק סוכר (ממנו מופק רוב הסוכר הלבן),
שיהיו עמידים יותר מפני מזיקים. אך הכנת הזרעים המהונדסים גנטית, גידול
הצמחים מזרעים אלה, דישון הצמחים, אחסון הצמחים לאחר הקצירה – כל אלו
מחייבים שימוש בדשנים פטרוכימיקלים ובחומרים סינתטיים נוספים. חלק מחומרים
כימיים אלה נשארים ברכיבים שמשמשים להכנת מוצרי המזון וכן באדמה ומשם
מגיעים למי התהום. במוצרים אורגניים אין רכיבים מהונדסים גנטית ואין שאריות
של חומרי הדברה רעילים.

מיום היוסדה, נייטשר'ס פאת' הציבה לעצמה
כמטרה עיקרית ייצור של דגני בוקר נקיים והייתה החברה הראשונה בארה"ב שקיבלה
אישור אורגני מה-USDA (מחלקת החקלאות של ארה"ב) עבור דגני הבוקר שלה. מאז
ועד היום היא עובדת יד ביד עם החקלאים, מתוך הבנה עמוקה של חשיבות הדאגה
לשמירה על איכות חומרי הגלם, כמו גם איכות האדמה, כדי שכדור הארץ יהיה בריא
וכדי לתרום לבריאות כולנו. נייטשר'ס פאת' פועלת כדי להבטיח שכל השרשרת
תהיה אורגנית – משלב זריעת הזרעים, דרך הטיפול באדמה ועד לשיטות הייצור של
דגני הבוקר.

שרשרת אורגנית זו מבטיחה שדגני הבוקר של
נייטשר'ס פאת' יהיו נקיים מרכיבים מהונדסים גנטית, משאריות חומרי הדברה,
מצבעי מאכל מלאכותיים ומחומרים משמרים.

בסדרת דגני הבוקר האורגניים המיועדת למבוגרים – אבל לא רק – תמצאו:

הריטאג' מולטיגריין – פתיתים מתערובת עתירת דגנים – חיטה, חיטת קמוט, שעורה, כוסמין, שיבולת שועל, דוחן וקינואה

סנרייז קראנץ' מייפל – תירס, אורז, אורז, פשתן קינואה, כוסמת ואמרנט עם סירופ מייפל

הול או'ס – עיגולי תירס ואורז מלאים

האניד קורן פלייקס – פתיתי תירס עם דבש

אופטימום פאוור – פתיתי דגנים בתוספת פשתן, אוכמניות וקינמון

סמארט בראן – פתיתים עשירים בפסיליום וסובין שיבולת שועל המכילים 42% סיבים תזונתיים

סדרת דגני הבוקר מהווים מקור מצויין לחלבון ולסיבים תזונתיים, והם מאוד טעימים. הסדרה בעלת אישור ופיקוח אורגני והיא כשרה.

מחיר מומלץ לצרכן 22.90-28.50 ₪.

ניתן להשיג בבתי טבע וברשתות שיווק ברחבי הארץ.

קרדיט צילוום: הדס ניצן

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן