היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מלח עם טוויסט מלח הארץ משיקה את 'מלח+', סדרת מלחים חדשה של תערובת מלח ים ומגוון תבלינים במלחיות מעוצבות לשימוש יומיומי ולשדרוג כל מנה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

"מלח הארץ" משיקה קטגוריה חדשה בתחום המלחים עם 'מלח+', סדרת מלחיות חדשה המכילה לראשונה תערובת מלח ים ומגוון תבלינים לשימוש יומיומי ולשדרוג כל מנה ותבשיל.

קרדיט צילום: מלח הארץ

השקת 'מלח+' נולדה מתוך הכרות מעמיקה עם הצרכנים בארץ, אשר מחפשים פתרונות נוחים וקלים לשדרוג מנות יומיומיות המככבות בכל מטבח בישראל. הסדרה החדשה מציעה שלוש תערובות מלח ים ותבלינים- 'מלח+ שום', 'מלח+ בצל' ו'מלח+ פפריקה', המלחים הינם ללא מונוסדיום גלוטומט, ללא חומר משמר וללא תוספת סוכר. השימוש במלחיות 'מלח+' מעניק למנה תיבול עדין בטעמים האהובים של בצל, שום ופפריקה בצורה טבעית ובכך מקפיץ את התיבול בכל מנה, גם בפשוטות ביותר. התערובות נפלאות לתיבול מרקים, פסטות, סלטים ותבשילים ומצוינות לתיבול פתיתים.

המלחיות החדשות של מלח + עוזרות מאוד בהכנת מנות, חוסכות את הצורך לכמה תבלינים שונים, ונותנות טעם מיוחד לכל תבשיל, הוספתי אותם לתיבול לתפוחי אדמה בתנור,

וזה בהחלט הקפיץ את טעם המנה, אהבתי מאוד את סדרת המלחיות החדשה של מלח הארץ, חשיבה נהדרת ושילובים מעניינים ומיוחדים, ממליצה בחום.

מלחיות 'מלח+' של 'מלח הארץ' מכילות 175 גרם, בהשגחת הבד״ץ. כשר פרווה.. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.

מתכון פשוט להכנת לחם שום / מאת אורלי פלאי ברנשטיין ל"מלח הארץ"

קרדיט צילום: נמרוד סונדרס

לוקחים לחם מאתמול ומפיחים בו חיים חדשים. מברישים בשמן זית מתובל ב'מלח+ שום' ואורגנו טרי ושולחים לתנור להזהבה. מגישים עם סלסה של עגבניות טריות. אם זה מתאים לארוחה, מוסיפים לשמן המתובל גם פרמזן מגוררת.

חומרים ל-4 מנות:

2 ג׳בטות או באגט

רבע כוס שמן זית

חצי כפית ,מלח+שום'

1 כף אורגנו טרי קצוץ (או כפית יבש)

3 כפות פרמזן איטלקית מגוררת (לא חובה)

הוראות הכנה:

  1. מערבבים את השמן עם 'מלח+שום', אורגנו, ואפשר גם פרמזן.
  2. חוצים את הג׳בטות, מורחים כל חצי ברבע מכמות התערובת, מניחים בתבנית ואופים 10 דקות עד שמזהיב יפה.
  3. מוציאים, חותכים לאצבעות ומגישים מיד עם סלסה של עגבניות.

בתאבון!

"מלח הארץ", היצרנית המובילה של מלח איכותי למזון בישראל מאז 1922, הינה חברה שורשית ומתחדשת, המצמיחה תעשיה מועילה לאדם, לקהילה ולסביבה. "מלח הארץ" מובילה את מהלך מיתוג עולם המלח בישראל ומציעה מגוון רחב של מלחים משובחים מותאמים לצרכים של קהלים שונים, בטעמים ומרקמים שונים.  "מלח הארץ" מנהלת בבריכות המלח באילת ובעתלית פרויקט ממושך המאפשר קיומה של סביבה מוגנת עבור עופות המים. בשיתוף ארגוני שמירת הטבע ומתנדבים, מתקיימת באזור בריכות המלח פעילות הגנה על הצפרות והטבע כחלק משגרת העבודה. לטובת שימור והגנה על עופות המים הקימה החברה מצפורים ואיים מלאכותיים המהווים אזורי קינון בטוחים והיא אף תומכת במחקרים ובמעקב באמצעות טיבוע באזורי הקינון.

בשנים האחרונות הציבור הישראלי נחשף לשורה של מוצרי מלח שונים, המראים כי מלח הוא אמנם יסוד חיוני בכל ארוחה ולכל אדם, אבל כבר מזמן לא מדובר רק במלח הבסיסי. מלח הארץ מציעה מגוון מלחים למגוון שימושים לפי בחירת הצרכן.

 

 

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Translate »
דילוג לתוכן