היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

יום הפסטה הבינלאומי עם "פסטה ריקו" חברת "פסטה ריקו" מגישה מתכון קלאסי של פסטה טרייה ברוטב מנצח:פסטה בוסיאטה קלאסית עם רוטב בולונז

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל יום הפסטה הבינלאומי, מתכון לפסטה קלאסית מסוג בוסיאטה, עם רוטב בולונז עשיר, מבשר טחון ורוטב עגבניות. השימוש במנה בפסטה בוסיאטיה קלאסית של "פסטה ריקו", פסטה פרמיום עשויה 100% חיטת דורום, עם אחוז חלבון גבוה. המנה עשירה וטעימה להפליא, קלה להכנה ומתאימה לארוחת צהריים או ערב חגיגית לכל המשפחה.

קרדיט צילום: אסף אמברם

יום פסטה בינלאומי שמח!

מצרכים (לכ-4-5 מנות):

1 חבילת פסטה טרייה מסוג בוסיאטה קלאסית של "פסטה ריקו"

500 גרם בשר בקר טחון/תחליף טחון טבעוני

1 בקבוק רוטב עגבניות לבולונז של "פסטה ריקו" (680 גרם)

2 עלי דפנה

4-5 עלי טימין

2 כפות שמן זית

1/2 כפית מלח ופלפל שחור

1/2 כפית צ'ילי גרוס (אופציונלי)

אופן ההכנה:

  1. במחבת גדולה דיה מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבשר הטחון עד להשחמה, תוך ערבוב בכף עץ.
  2. מוסיפים את בקבוק רוטב העגבניות ואת יתר המרכיבים לסיר ומערבבים היטב. מורידים את האש ללהבה נמוכה עד שמתקבלת רתיחה עדינה מאוד. מבשלים עד שהרוטב מסמיך למשך כחצי שעה עד 40 דקות.
  3. מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה (מי בישול רותחים עם מלח).
  4. יוצקים את הפסטה המבושלת לסיר הבולונז, מערבבים היטב ומגישים חם.

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן