היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

רשת קפה גרג מציעה מתכון תאילנדי טבעוני של פאד קפאו – להכנה בייתית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לרגל יום הטבעונות, השף הראשי של רשת קפה גרג, חושף מתכון להכנת תבשיל תאילנדי: הפאד קפאו.  מדובר במנה טבעונית,  קלילה וטעימה מהמטבח האסייתי.

קרדיט צילום: דן פרץ

מרכיבים:
250 גרם אורז מבושל
2 כפות שמן
60 גרם בצל סגול
2 סלייסים של צילי ירוק חריף
113 גרם בשר טבעוני
60 גרם טריאקי
חופן כוסברה קצוצה
1 ביצה
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח גס
20 גרם בצל ירוק קצוץ

אופן הכנה:

יוצקים שמן על מחבת חמה
מטגנים במחבת 60 גרם בצל סגול
מטגנים במחבת 2 סלייסים של צ'ילי ירוק חריף
מטגנים במחבת 113 גרם בשר טבעוני טחון
מקפיצים הכל יחד במחבת – לקראת סוף ההקפצה מוסיפים 60 גרם טריאקי וחופן של כוסברה קצוצה.

מטגנים ביצת עין.

סידור המנה:

מסדרים על צלחת הגשה צד אחד אורז חם, ובצד השני את הבשר הטבעוני המתובל ובאמצע מעל הכל מניחים ביצת עין אחת שלמה.
סגירה מעל ביצת העין של פלפל שחור גרוס, מלח גס, ובצל ירוק קצוץ.

בתיאבון….

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן