היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

מותג מזון הבריאות "GREENY" מציע שמן אגוזי מלך מזוכך ובעל ניחוח עשיר, להכנה ולתיבול מנות טעימות..

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מותג מזון הבריאות האורגני GREENY מציע שמן אגוזי מלך מזוכך, בעל ניחוח אגוזי עשיר, להכנה ולתיבול של מנות טעימות לכבוד חגי תשרי.

השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'"
האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחרים בתהליך השומר על הארומה וטעמו המיוחד של
השמן. השמן מתאים לטיגון, תיבול ובישול מגוון מאכלים. 

בחגי תשרי אני מאוד אוהבת להכין עוגת דבש,
הניחוח והטעם של העוגה מזכירים את ילדותי, והכי כיף להתחבר לזכרונות ילדות
ולחגים , זמן משפחה, כולם נמצאים ביחד ופשוט נהנים מאחדות משפחתית,
כשהכנתי את עוגת הדבש השתמשתי בשמן המצויין של מותג מזון הבריאות האורגני GREENY , שמן אגוזי מלך מזוכך
,שבהחלט שיפר את טעם העוגה הרבה יותר משמן רגיל לטעמי, אני ממש מרוצה
מהתוצאה ובהחלט מאמצת את השם הזה בחום, אני מצרפת לכם את המתכון ומאחלת שנה
טובה ומבורכת, שנה של עשייה והתקדמות….

עוגת דבש בחושה לחגי תשרי, המתכון באדיבות ניקי,

4 ביצים

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס שמן אגוזי מלךGREENY

כוס דבש

כוס תה

2 כוסות קמח

2 כפות אבקת אפייה

כפית אבקת סודה לשתייה

כפית קנמון

אופן ההכנה:

לערבב במיקסר במהירות נמוכה ביצים וסוכר,
להוסיף שמן, דבש, וכוס תה שהוכנה מראש והתקררה, להמשיך לערבב עד שמתאחדים
כל הנוזלים, להוסיף בהדרגתיות קמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה וקנמון,
להמשיך לערבב במיקסר עד שאין גושים, לשמן שתי תבניות אינגלש קייק בשמן
אגוזי מלך, להוסיף את הבלילה, ולאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 50
דקות, העוגה יוצאת אורירית ונהדרת.

כשר פרווה בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובד"צ בית יוסף.

מחיר: 24.90 ש"ח לבקבוק של ליטר.

להשיג ברשתות מזון, בהן: חנויות טבע ברחבי הארץ, זמורה אורגני, שקדיה, שורשים, מחסני מזון חינם פלוס, על המשקל ועוד.

לפרטים: www.greenyisrael.com

הצעה למתכון,

לביבות תפוח אדמה עם קמח גרעיני דלעת – מטוגנות בשמן אגוזי מלך

קרדיט :GREENY

מצרכים:

1 תפוח אדמה בינוני, מגורר דק 

1 קישוא בינוני, מגורר דק 

1 עגבניה בינונית, חתוכה לקוביות קטנות 

1 בצל קטן, מגורר דק 

1 ביצה 

2- 3 כפות של קמח גרעיני דלעת של "גריני"

מלח, פלפל שחור

שמן אגוזי מלך מזוכך של "גריני" (לטיגון)

אופן ההכנה: 

לערבב את הירקות בקערה, ולסחוט. להוסיף ביצה, קמח דלעת, פלפל ומלח, ולערבב.

ליצור לביבות עם ידיים רטובות. 

לחמם מעט שמן אגוזי מלך מזוכך במחבת, ולטגן את הלביבות להזהבה. להפוך צד ולטגן להזהבה גם בצד השני.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן