היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

שבועות ללא לקטוז: מתכון להכנת גבינת קשיו טבעונית – ביתית

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חג השבועות בפתח וכל מוצרי החלב נחטפים מהמדפים…. אבל מה אוכלים אלו שלא נוגעים בגבינות?  חברת אורגניקזון המייבאת ומשווקת מוצרים אקולוגיים וידידותיים לסביבה, מציעה מתכון להכנת גבינת קשיו ביתית, טעימה וטבעונית.

מדובר בגבינת קשיו שמתאימה כממרח, מילוי למאפים או אפילו פלטת גבינות. אפשר להפוך אותה לגבינה משודרגת  עם טעמים שאוהבים,  לדוגמא טימין, שום, סומק או זעתר. בזכות שימוש בבד חביצה לבישול אקולוגי של המותג: if you care  אנו שומרים גם על איכות הסביבה  ושומרים על הבריאות.

קרדיט צילום: אריאל בן חמו

רכיבים לגבינת קשיו:

2 כוסות קשיו טבעי.

1/2 כוס מים.

1 מיץ לימון.

1/2 כפית מלח.

תבלינים לפי הטעם.

אופן הכנה:

  1. להשרות את הקשיו למשך 20 דקות במים רותחים.
  2. לסנן ולהעביר למעבד מזון חזק.
  3. להוסיף את שאר המרכיבים ולטחון עד לקבלת מרקם חלק לחלוטין
  4. להעביר את התערובת לבד חביצה לבישול של if you care וליצור כדור עם קשר החלק העליות של הבד.
  5. להניח במסננת למשך לילה שלם על מנת שהגבינה תתקשה ותקבל צורה יפה.

בתאבון וחג שבועות שמח!

המתכון באדיבות אריאל בן חמו (בריאלי)

 

 

 

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן