היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

זמן קריאה – "וחך, אוכל יטעם לו" מאת יפית סרנגה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

הספר וחך, אוכל יטעם לו, מאת יפית סרנגה, שיח פילוסופי על תעשיית בעלי החיים בעידן המודרני, דרך קריאת הספר נחשף הקורא למחשבות סביב דעות קדומות והרגלים, והתבוננות לגבי הבחירות שלנו בעידן הנוכחי, עידן מודרני ומתקדם, החברה סביבנו מול האנשים שאנו רוצים להיות, בהחלט ספר מעורר מחשבה, מעמיק ומעניין, בשילוב כתיבה קולחת ומרתקת.

העידן המודרני הוא עידן של האדם המרוכז בעצמו, זה שדואג למימושו העצמי, זה אשר קנאי לחופש הבחירה שלו ולזכויותיו. זה עידן גדוש בשינויים בכל תחומי החיים, ביניהם גם שינוי משמעותי במזון שהאדם בוחר לצלחתו. בספר מקיף ומעמיק זה מזמינה המחברת, יפית סרנגה, את הקורא לדיון פתוח, מוסרי ומעמיק על מקומו של האדם ביחסיו עם בעלי החיים, הכוחות הפועלים עליו בעידן המודרני ואחריותו האישית להשלכות בחירת מזונו.הכותבת בוחנת כיצד בעידן שבו האדם מרוכז בעצמו, במימושו ובצמיחתו האישית, משפיעה אכילת בעלי חיים על התפתחותנו המוסרית, אושרנו ויכולתנו לחיות קיום אנושי מספק.הספר עוסק בשאלות פילוסופיות חשובות ואקטואליות – האם אכילת בעלי חיים היא בחירה אישית ועל כן אין להתערב לאדם בתזונתו? באיזו מידה, אם בכלל, האדם מודע למעורבותו בתעשיית בעלי החיים כצרכן? מה ייחודי לתקופה המודרנית אל מול הטענה כי האדם מאז ומתמיד אכל בעלי חיים? ומהי בסופו של דבר "המידה הטובה" האריסטוטלית המוסרית ביחס לאכילת בעלי חיים בעידן המודרני?

יפית סרנגה, נכדה למשפחת קצבים, בעלת תואר שני בפילוסופיה מאוניברסיטת בר אילן ותואר ראשון בתקשורת וניהול מהמכללה למנהל. ציירת ויוצרת. במקצועה מכהנת כסמנכ"לית שיווק בחברת ההייטק קומטל ישראל ופעילה למען שחרור בעלי חיים.

קישור לרכישת הספר

הספר: וחך, אכל יטעם – לו.

מאת: יפית סרנגה

צמרת הוצאה לאור

261 עמודים, 88 ש"ח

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן