היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חדש מנסטלה La Frutta אריזות משפחתיות בשלושה טעמים מרעננים:מנגו-פסיפלורה-אננס, ופירות אדומים…

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השבוע הוזמנתי לסדנת גלידות חוויתית ביותר
של גלידות נסטלה שבה למדתי איזה מתכונים נפלאים ניתן להכין עם הגלידות
המשפחתיות החדשות מהסדרה הנהדרת של La Frutta  שאנשים
רבים אוהבים אותה מאוד, ואני אחת מהן, שנה שעברה סדרת השלגונים של La
Frutta הושקה בהצלחה מסחררת ועכשיו בכל בית יכולים להנות גם מגלידה משפחתית
של La Frutta בשלושה טעמים מפנקים של שילובי פירות קיציים:

בננה-תמר-פקאן, תות שדה-פירות אדומים ומנגו-פסיפלורה-אננס .

הגלידות המשפחתיות של La Frutta מכילות
50% פרי, מתאפיינות במרקם נימוח, ובשילובי טעמים מרעננים  כל כדור גלידה
מכיל בין 42-57 קלוריות בלבד, בנוסף, השיקה גלידות נסטלה שלגון לה פרוטה
בטעם חדש של ליצ'י ופסיפלורה, וכן שלגון תות בננה המותאם במיוחד לילדים
להנאה וגם לילדים שמסרבים לאכול פירות, מגוון מוצרי La Frutta מתאימים גם
לטבעונים,  טעמתי את הליצ'י ופסיפלורה והטעם חלומי ומדהים ביותר, אין לתאר
כמה טעים, ומבחינת קלוריות פשוט חלום לדעת שנהנים משלגון או כדור גלידה
ומקבלים מנת פרי טעימה ביותר ומופחתת,קלוריות סוכר ושומן, בהחלט הצלחה.

במרץ השנה זכתה סדרת שלגוני La Frutta בפרס מוצר השנה 2017 בקטגוריית שלגוני פרי.

לדברי גלית בר, סמנכ"לית השיווק בגלידות נסטלה:
"הצלחת שלגוני La Frutta, שבאה לידי ביטוי בנתון המדהים של 76% קנייה
חוזרת, הוכיחה לנו שקלענו בול לדרישת הצרכנים למוצר טעים עם אחוז פרי גבוה.

אז בהחלט מחכה לנו קיץ מעניין ובעיקר טעים
עם האריזות המשפחתיות של La Frutta כי בקיץ הכי כיף להתפנק עם גלידות
איכותיות ועם השלגונים המיוחדים של La Frutta .

תכולת האריזה: 680 מ"ל

ניתן להשיג בנקודות המכירה השונות ברחבי הארץ

בהשקת סדרת LaFrutta
בסטודיו FeinCook למדתי להכין קינוחים משגעים בקלי קלות ואני מבטיחה שתקצרו
הרבה מחמאות והטעם מופלא, לקינוחים מוסיפים את גלידת La Frutta ומגישים.

דקואז שקדים:

1 תבנית 40*50

החומרים:

90 גרם שקדים מולבנים טחונים

120 גרם אבקת סוכר  + 15 גרם סוכר 

60 גרם קמח

150 גרם חלבון

אופן ההכנה:

מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. מרפדים מגש בנייר אפייה.

מערבים היטב את כל החומרים היבשים

מקציפים את החלבונים יחד עם 15 גרם סוכר עד לקבלת קצף יציב.

מעבירים את הקצף לקערה גדולה ומקפלים בהדרגה לתוכו בעזרת מרית את תערובת היבשים.

משטחים על נייר אפיה המונח על המגש את התערובת בעזרת פלטה לעובי של 1/2 ס"מ ומעבירים לאפייה בתנור למשך 6 דקות. 

מוציאים מהתנור, מסירים מיד את הדקואז מהמגש (למנוע התייבשות) ומצננים, שומרים מכוסה עד לשימוש.

השתמשנו בתחתית דקואז שקדים, על התחתית
שמנו חבילת גלידה שלמה של La Frutta בטעם תות שדה פירות אדומים של קשטנו 
את הגלידה בזילוף מרנג שוויצרי וחרכנו את המרנג בעזרת מבער ידני, 

אפשר לקשט את הגלידה גם במקרונים, ובכל מה שאוהבים, שמנו בצד פירות אדומים ונהנו יצא טעים ומרשים…

מרנג שוויצרי

החומרים:

100 גרם חלבון

200 גרם סוכר

אופן ההכנה:

בסיר שקוטרו קטן מספיק "להחזיק" קערה,
מרתיחים מים. מביאים את המים לרתיחה ומעבירים ללהבה נמוכה. חשוב שכל הזמן
יהיו אדים אבל יש להימנע מאפקט הקיטור.

מכניסים את החלבונים והסוכר יחד לקערה
ומניחים מעל המים המבעבעים בעדינות. לא לטרוף את התערובת אלא להניח לה
ולערבב מידי פעם. מרגע שטמפרטורת התערובת מגיעה ל-60 מעלות מורידים אותה
מהאש.

מעבירים את החלבונים והסוכר למיקסר ומתחילים להקציף במהירות גבוהה.

בזמן ההקצפה מניחים יד בתחתית הקערית
וכאשר מרגישים שהקערה עצמה כבר התקררה מפסיקים עם ההקצפה. מתקבל מרנג יציב
ומבריק. זמן ההקצפה הוא כ-10 דקות.

מעבירים את המרנג לשק זילוף ומזלפים.

ניתן לחרוך את המרנג בעזרת מבער.

פראלין אגוזים

החומרים :

100 גרם אגוזי לוז קלויים קצוצים גס

100 גרם אגוזי מלך קלויים קצוצים גס

100 גרם שקדים קלויים קצוצים גס

200 גרם סוכר

50 גרם מים

אופן ההכנה:

מפזרים את האגוזים על משטח סיליקון עמיד לחום.

מעבירים סוכר ומים לקלחת קטנה ומחממים מעל להבה קטנה עד לקבלת קרמל בגוון ענברי.

יוצקים בזהירות את הקרמל החם על האגוזים ומצננים.

שוברים בפטיש או בידיים את משטח הקרמל לחתיכות קטנות לפי הצורך.

אנגלז הל  

70 גרם אבקת סוכר

רבע כפית הל טחון

5 חלמונים

240 גרם חלב

240 גרם שמנת

אופן ההכנה:

מרתיחים את החלב בסיר בינוני.

בקערה נוספת מקציפים את החלמונים והסוכר.

מוסיפים בהדרגה את החלב הרותח לקערה עם החלמונים והסוכר ומקציפים כ-2 דקות. 

מחזירים את התערובת לסיר ומבשלים על אש
קטנה תוך ערבוב בכף עץ. כשהנוזל מתחיל להסמיך יוצקים אותו דרך מסננת לקערה
נקייה (המוכנה מראש).

מוסיפים שמנת מתוקה, ומערבבים היטב.

מעבירים את הבלילה לכלי אטום ומצננים עד לשימוש.

קרפ צבעוני

500 גרם חלב

40 גרם סוכר

1/2 כפית מלח

300 גרם קמח

3 ביצים

50 גרם חמאה מומסת

1 כפית תמצית וניל

קורט צבע מאכל אדום טבעי

חמאה לטיגון

אופן ההכנה:

מכניסים לבלנדר את כל המרכיבים ומערבבים היטב כחצי דקה.

מעבירים את הבלילה למקרר לשעה.

מוציאים את הבלילה מהמקרר, מחממים במחבת
כפית חמאה, יוצקים ומשטחים בעזרת מצקת מעט מהבלילה על המחבת, מטים את המחבת
לפיזור אחיד של הבלילה. מטגנים 2 דקות מכל צד עד הזהבה.

חוזרים על הפעולה עם כל הבלילה.

מצננים, ממלאים ומגישים.

בתאבון

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן