היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

הקטשופ החדש של אסם, 50% פחות סוכר….

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אצלנו
בבית מאוד אוהבים קטשופ ואוכלים אותו כמעט עם כל דבר,
קציצות,נקניקיות,ציפס, שניצלים, טבעות בצל, פתיתים, בסיס לפיצה ביתית,
טוסט, פשוט חייבים את הטעם של הקטשופ שמעשיר הרבה מאכלים, ושמחתי מאוד
להתנסות ולהכיר את הקטשופ החדש של אסם, 50% פחות סוכר, ו-25% פחות נתרן.

הכנתי
לארוחת הצהריים, שניצלונים, ציפס וטבעות בצל, ושמתי את הקטשופ החדש מופחת
סוכר של אסם, ורציתי לראות אם ירגישו בהבדל ואני חייבת לציין שהטעם הנפלא
נשאר, וגם שהופחת סוכר ב-50% שזה המון עדיין אהבו מאוד את הטעם של הקטשופ
החדש והמבחן עבר בהצלחה,

יופי
של מוצר ומפתיע מאוד שבוצעה הפחתה של 50% מהסוכר, לא הוסיפו
ממתיקים,והקטשופ מכיל רכיבים טבעיים בלבד, וכמות של 18 עגבניות, עכשיו
בהחלט אפשר לאכול את הקטשופ ללא רגשות אשם, הפחתת סוכר שתורמת לכולם, לכל
המשפחה שאוהבת את הקטשופ כל כך.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן