היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

"הטחנות הגדולות של א"י" מציגה לחג פורים אריזה מיוחדת, חגיגית ומעוצבת לקמח לבן בהיר…

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

טחנת הקמח הוותיקה 'הטחנות
הגדולות של א"י' מחיפה, מציעה לכבוד חג פורים אריזה חגיגית ומיוחדת לקמח
חיטה לבן בהיר, בעיצוב מיוחד בסגנון רטרו, שעל גביה מתכון מעולה להכנת
אוזני המן במילוי אגוזים.

כמו כן, לכבוד החג, תשווק "הטחנות הגדולות
של א"י" מהדורה מוגבלת של קופסת פח מהודרת בעיצוב חגיגי תואם לאריזת הקמח,
לאחסון נוח ופרקטי של קמח לאורך כל השנה.

כל פעם שאני רואה את האריזות הצבעוניות של
החגים עם קופסת הפח שתואמת את החג אני ממש מתפעלת, הקופסאות מאוד מיוחדות
ומהוות קישוט בפני עצמו על השיש, וגם שומרות על הקמח ארוז, וגם ללא חשש
שחרקים יכנסו לקמח,פשוט קופסאות מופלאות.

כמו הקופסה כך קמח החיטה שמגיע באריזה
צבעונית שמאפיינת את החג כולל מתכון, האריזה של חג פורים עושה חשק להכין
אוזני המן לכל המשפחה, יש מתכון יש קמח מעולה ואיכותי מה צריך יותר, אני לא
מחליפה את הקמח של הטחנות הגדולות של ארץ ישראל, זהו קמח איכותי שמיטב
קונדטוריות בוטיק משתמשות בו לאפיית המאפים הייחודים שלהם.

אריזת הקמח לחג פורים נמנית על סדרת
"החגים" המיוחדת שהשיקה החברה, הכוללת חמש אריזות של קמח בעיצוב מיוחד לחגי
ישראל – ראש השנה, חנוכה, פורים, שבועות ויום העצמאות. הסדרה זכתה בפרס
הזהב לשיווק בתחרות האריזות העולמית היוקרתית WorldStar Packaging Award ,
לשנת 2015.

הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית
האפייה של 'הטחנות הגדולות של א"י' מציעה מתכון להכנת אוזני המן במילוי
אגוזים, המוצג על גבי אריזת הקמח:

חומרים (להכנת 15-24 יחידות):

לבצק:

120 גרם חמאה

50 גרם אבקת סוכר

ביצה1  

גרידה מחצי לימון

1 כפית תמצית וניל

180 גרם קמח לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

50 גרם שקדים טחונים

למלית אגוזים:

100 גרם דבש

300 מ"ל חלב

100 גרם חמאה

200 גרם סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י

300 גרם אגוזים קצוצים

300 גרם פירורי ביסקוויטים

הכנת המלית:

שמים בסיר בינוני-גדול דבש, חלב, חמאה
וסוכר ומביאים לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים אגוזים ופירורי ביסקוויטים.
מערבבים היטב ומקררים.

אופן ההכנה:

1. מעבדים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה.

2. מוסיפים ביצה, גרידת לימון ותמצית וניל.

3. מוסיפים את הקמח והשקדים הטחונים ומעבדים מעט עד לאיחוד הבצק. מניחים את הבצק למנוחה בצד כ- 30 דקות. מכינים את המלית.

4. מרדדים את הבצק למלבן בעזרת מערוך. קורצים עיגולים לגודל הרצוי בעזרת כוס או מקד לעוגיות, ממלאים במלית ועוטפים למשולש.

5. אופים 12-10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, עד שהשוליים מזהיבים.

6. ניתן לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה.

מוצרי החברה כשרים בהשגחת הרבנות הראשית חיפה, ובכשרות מהודרת של בד"צ העדה החרדית ירושלים.

מחיר אריזת קמח: 4-3 ₪ (לאריזה של 1 ק"ג).  מחיר קופסת פח מהודרת: 12 ₪.

אפשר להשיג את הקמחים ברשתות והחנויות:
רשת לגעת באוכל, רשת חנויות הטבע בוסתן, ברכל, נתיב החסד, מרכז מזון יהודה,
סופר ספיר, סופר ברקת, שהרבני (רמת השרון), פורטי סטריט רמת גן, סיטונאות
רחמים, סיטונאות נעמה סוידאן, עזרה וחסד, סופר טוב מודיעין, שפע ברכת השם
בית"ר עילית וירושלים, המאפייה של ראסל ירושלים, שמואל שפע ירושלים,
ל.א.ב.ל, דיפ שיווק, מאיה בוטיקטבע, רני אורגני, סופר הס (כפר הס), לחם
ברויטמן אילת, חנות טבע בראשית באילת, לחם בורקין בנימינה, מאפיית קצרין,
'המזווה' – חנות אינטרנטית, בחנות המפעל בטחנה ובחנויות מובחרות נוספות.

מידע על חנויות נוספות אפשר לברר בפייסבוק של הטחנות הגדולות או בטלפון: 04-8672137.

למידע נוסף ומתכונים:

http://www.hagdolot.co.il/

https://www.facebook.com/hagdolot.co.il

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן