היי, שמי גלית נתן

לפני יותר מעשור החלטתי שאני עושה רק מה שאני אוהבת, ואני רוצה לחוות ולהתרגש כל יום מחדש, עזבתי עבודה אפרורית בבנק, והקמתי עסק לנומרולוגיה וחשוב לי לעזור לאנשים כל יום מחדש.

כחלק מהסקרנות שלי אני מאוד אוהבת להכיר ולהתנסות בחידושים בתחום הצרכנות, לייף סטייל, ספרים, טיולים בארץ מתכונים ועוד, הבלוג נותן לי הרבה עניין ואני שמחה לשתף מכל הלב.

חיפוש בבלוג
תרגום עם גוגל
הרשמו לעדכונים במייל

חברת "תומר" משיקה חומץ תפוחים איכותי של חברת Rauch האוסטרית…..

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אני מאוד אוהבת מוצרים איכותיים במטבח
הפרטי שלי, אצלנו בבית אוהבים להכין הרבה סלטים מרוטב שמורכב
מדבש,חומץ,ושמן זית, בהחלט משדרג את הסלט.

חברת "תומר" המתמחה בשיווק מוצרי מזון מרחבי העולם, החלה לשווק חומץ תפוחים איכותי – טבעי, מפוסטר, ללא חומרים משמרים, מתוצרת חברתRauch  האוסטרית, המתמחה במיצים טבעיים.

חומץ התפוחים משמש להכנת
מתכונים רבים אך בין היתר יש לו סגולות רפואיות רבות לפי הרפואה
הטבעית,ורצוי להשתמש בו לעיתים תכופות החומץ עוזר רבות גם לניקוי הגוף,וגם
עוזר בתהליך הרזייה חברה שלי הקפידה לשתות כל יום כף חומץ שערבבה בתוך כוס
מים וזה בהחלט עזר לה בתהליך הירידה במשקל.

חומץ תפוחים מיוצר בתהליך טבעי של תסיסה של תפוחים טריים. רבות נאמר על חומץ תפוחים ועל סגולותיו הרבות לפי הרפואה הטבעית, מציינת הנטורופתית הילה גבע אבירם, מנהלת מכללת "מדיטבע" לרפואה משלימה.
חומץ תפוחים מגביר ייצור של מלחי מרה ובכך מסייע לכבד בפירוק הכולסטרול
הרע. כמו כן, חומץ תפוחים משפר את פעילות מערכת העיכול, מזרז את חילוף
החומרים ולכן מסייע להרזיה, מקל במצבים של תחושת נפיחות לאחר הארוחה, צרבת
ושלשולים, מרגיע כאבי גרון ושיעול. (מינון – 2 כפיות חומץ מהולות בכוס מים
לפני הארוחה).

כמו כן, חומץ תפוחים הוא אנטי
בקטריאלי ומסייע לניקוי העור ולטיפול באקזמה. ניתן להכין ממנו מי פנים
(למלא רבע בקבוק בחומץ תפוחים ו-3/4 במים, ולערבב). לטבול מעט בצמר גפן
ולנקות את הפנים. באותו הריכוז של חומץ תפוחים אפשר להשתמש גם לטיפוח השיער
ולהוסיף לו ברק – לעסות את השיער והקרקפת, להמתין כמה דקות ולשטוף במים.

את חומץ התפוחים אפשר לשלב במגוון מתכונים במטבח:
להכין רטבים לסלטים,  לשלב במטבלים ובמרינדות לבשר, ירקות ודגים, להכין
רטבים ביתיים – כמו מיונז, קטשופ וברביקיו, לשלב בשייקים בריאים עם פירות,
להכין ירקות מוחמצים ועוד.

כשר פרווה באישור הרבנות הראשית לישראל.

מחיר: 14.90 ₪ (לבקבוק של 750 מ"ל). 

להשיג ברשתות השיווק.

הצעה להכנת ירקות מוחמצים באדיבות הבלוגרית לאה זוהר:

חותכים רצועות  עבות של מגוון
ירקות  – פלפלים, מלפפונים, גזר, כרוב, כרובית ועוד. שמים את הירקות בצנצנת
גדולה ומכינים מרינדה – 1  ליטר מים רותחים, 200 מ"ל חומץ תפוחים, 5 כפיות
מלח גדושות, 4 כפות סוכר (אפשר להוסיף עוד למי שאוהב מתוק), פלפלון חריף, 2
עלי דפנה, כמה גרגירים של פלפל שחור, 3 גרגירים פלפל אנגלי.

שופכים את המרינדה על הירקות
בצנצנת וסוגרים היטב. אם חסרים נוזלים מוסיפים 200 מ"ל מים, כפית מלח וכפית
סוכר. מניחים על השיש במקום מואר .

אפשר להתחיל לאכול אחרי יומיים. אחרי שפותחים את הצנצנת יש לאחסנה במקרר. החמוצים נשמרים שבועיים.

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

תגובה אחת

  1. יש לי עבורכם רעיון איך לשווק את החומץ תפוחים בתקופת הקורונה.
    אם זה מעניין אתכם, נא לחזור אלי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

Translate »
דילוג לתוכן